Predsednica opštinskog odbora Jeremoviće Narodne stranke u Krupnju, Slađana Grbić, podnela ostavku: Ne slažem se sa ulaskom u SZS, bojkotom i pljuvanjem Aleksandra Vučića!

O Narodnoj stranci neću ružno govoriti, ali ću iznositi jasan stav da se ne slažem sa njihovom politikom koja podrazumeva samo „pljuvanje“ i bojkot izbora, rekla je Grbićeva

Slađana Grbić, predsednica krupanjskog opštinskog odbora Narodne stranke, na čijem je čelu Vuk Jeremić, podnela je neopozivu ostavku i istupila je iz ove partije, saznaje Kurir. 

Razlog za to je odluka Narodne stranke da se priključi Savezu za Srbiju i da bojkotuje predstojeće izbore, kaže Grbićeva.

– Podnela sam neopozivu ostavku zato što nikada nisam bila za ulazak u Savez za Srbiju, nikada nismo bili za bojkot, niti za politiku neprestanog kritikovanja i pljuvanja. Naša politika je bila razgovor sa sugrađanima, odlazak na teren, posećivanje ljudi, od vrata do vrata, a sama stranka je počela da propagira konstantu kritiku bez argumenata, a posebno sa napadom na predsednika Aleksandra Vučića – kaže Grbićeva za Kurir. 

Zbog toga je pisanim putem podnela neopozivu ostavku i poslala je centrali Narodne stranke. 

– Za to imam podršku svih članova odbora u Krupnju. Svi su stali uz moju odluku. O Narodnoj stranci neću ružno govoriti, ali ću iznositi jasan stav da se ne slažem sa njihovom politikom koja podrazumeva samo „pljuvanje“ i bojkot izbora. Mi smo vredno radili u Krupnju da bismo izašli na izbore, a ne da ih bojkotujemo – navodi Grbićeva i dodaje: 

– Vrlo je jednstavno, kritika je u redu ako je argumentovana, ali ako je konstantna i opsesivna, onda nema smisla. Ja sam prva kritikovala kada se nešto u Krupnju nije readilo dobro, ali se sada dosta toga dobro radi i ja tome moram da odam priznanje i ne želim da osporavam dobre akcije iako ih sprovodi druga stranka. 

(Kurir.rs/S. Slamnig)