Pojavio se snimak napada na Dijanu Hrkalović: Lider Dveri, Boškić ženomrzac, joj se UNEO U LICE I BRUTANO JE IZVREĐAO!

U pokušuju da sakriju novi izborni neuspeh predstavnici Saveta za Srbiju, koje je predvodio lider Dveri Boško Obradović upali su juče u policijsku stanicu u Guči i pokušali tamo da naprave haos.

Članovi kupus koalcije, predvođenih osvedočenim nasilnikom kome nije strano da nasreće na žene, upali su u policijsku stanicu u Guči kako bi se obračunali sa policajcima zbog navodnog hapšenja opozicije.

Boško Obradović je slagao ne samo za hapšenje opozije, već i da tim mestom kruže desetine džipova bez registarskih oznaka, ne bi li izazvao gnev građana Srbije i prikrio da je tajkunska koalicija čiji je član na lokalnim izborima dobila gotovo sedam puta manje glasova od SNS.

Obradović je u policijsku stanicu došao u pratnji stranačkog kolege koji, čini se, takođe ne preza od nasilja nad žena.

Autor: Printscreen Youtube

Reč je o članu Predsedništva Dveri Borku Puškiću, koji je ispred biračkog mesta 25 Kotraža  fizički napao kandidatkinju za odbornika sa liste SNS u Lučanima Danijelu Luković.

U momentu kada je državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović  pokušala da smiri situaciju, ali su je predstavnici Đilasovog saveza su je najbrutalnije izvređali.

Obradović joj se uneo u lice, upirući u nju prstom i nazvao je “Vučićevom Barbarom iz Ministarstva unutrašnjih poslova”. Kada ga je zamolila da napusti stanicu i ostavi policiju da radi svoj posao, Obradović je nastavio sa uvredama.

embargo.rs