Podrška i dar kolegama: Sindikat srpske policije u Malom Zvorniku

Većinu svojih ciljeva Sindikat srpske policije je ostvario, jer nikada nije odustajao pa čak i kada se činilo da uopšte nema nade.

To govori i činjenica, da su zaposleni MUP, na području Malog Zvornika odlučili da stanu među iskrene i hrabre i u zapaženom broju postali članovi Sindikata srpske policije čime su ispunili uslov za formiranje Sindikalne grupe Mali Zvornik, rekao je Željko Blagojević, funkcioner SSP, koji je, sa saradnicima Radenkom Cvejićem i Goranom Nikolićem boravio u Malom Zvorniku.

Glavni odbor Sindikata srpske policije imenovao je Srđana Vasiljević za predsednika Sindikalne gupe Mali Zvornik, koji je za sekretara predložio Slavišu Bunijevca.

Formiranjem ove sindikalne grupe, RC Šabac odnosno porodica, kako je to rekao predsednik sindikata Lazar Ranitović, pod nazivom Sindikat srpske policije, bogatija je za još jednu sindikalnu grupu čiji će organi sprovoditi načela, ciljeve i zadatke Sindikata na ovom području.

Na ovom skupu razmatrani su najznačajnije rezultate kako u Sindikatu tako i u službi kao celini, koji dolaze do izražaja u punom kapacitetu i na najbolji način“ jedino timskim radom“.

-Ne treba se libiti, već je potrebno da se divimo radu, upornosti i sposobnosti naših kolega i da ih pohvaljujemo i ističemo -poruka je sa ovog skupa.

Delegacija SSP je darovala članovima SG Mali Zvornik vi fi ruter ,koji će svim  zaposlenim u ovoj organizacionoj jedinici omogućiti korišćenje interneta koju čini  mreža svih mreža- infrastrukturu 21.veka.

Mačvanski Info / Novosti / Foto: Novosti

Akcebet
- Restbet - Trendbet