Petrović: SNS u Loznici osvojila 55 od 56 mesnih zajednica

Član Predsedništva i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Loznica Vidoje Petrović izjavio je da su na izborima za 56 saveta mesnih zajednica u tom gradu u 55 mesnih zajednica pobedili kandidati Srpske napredne stranke, a u jednoj je lista koju podržava SNS osvojila dva od pet mandata.

Od 73.928 birača svoje biračko pravo je do 18 sati iskoristilo 14.876 što je 20,12 odsto od ukupnog broja upisanih birača.

Broj mandata u svih 56 mesnih zajednica je 312, od čega su kandidati koje je podržala SNS, prema do sada prebrojanim listićima, osvojili 303.

U procentime je lista koju podržava SNS osvojila 97,12 odsto.

Petrović kaže da su time građani Loznice pružili apsolutno poverenje listi kandidata koje podržava Srpska napredna stranka, a što je, kaže, priznanje za dosadašnji rad i najbolja potvrda ispravne i odgovorne politike koju vodi Srpska napredna stranka na čelu sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem.

„Ovo je značajan doprinos izgradnji demokratskog društva i daljem jačanju mesne samouprave na putu decentralizacije ali i pružanja šanse novim mladim ljudima u vremenu bržeg privrednog i sveopšteg oporavka kako Loznice, tako i Srbije u celini“, kazao je Petrović.

macvanski.info