Partizan organizuje letnji košarkaški kamp „Krupanj 2020“

Košarkaški klub Partizan ovog leta organizuje kamp u fenomenalnim klimatskim i smeštajnim uslovima koje nudi Krupanj. Od 22. do 29. jula, na velikom broju otvorenih i zatvorenih terena, crno-beli dečaci će trenirati i sticati košarkaško znanje od trenera Partizana, baš kao i od brojnih gostiju koji su pisali istoriju najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kluba i kluba koji je iz Evrope dao najviše NBA igrača.

Krupanj se nalazi na svega 135 kilometara od Beograda, u Mačvanskom okrugu, a zbog čistog planinskog vazduha ima sve odlike vazdušne banje.

Polaznicima kampa na raspolaganju će biti smeštajni kapaciteti potpuno renoviranog Spa Hotel “Grand”, veliki broj otvorenih terena za košarku, košarkaška dvorana, trim staza, otvoreni bazen, baš kao i Spa centar sa zatvorenim bazenom, đakuzijem, parnim kupatilom, saunom i sobom za masažu.

Pored vrhunskih trenera koji će sa polaznicima kampa raditi na poboljšanju njihovih košarkaških veština, KK Partizan NIS je za sve polaznike kampa obezbedio stručan nadzor lekara, fizioterapeuta, baš kao i rad sa kondicionim trenerima u cilju poboljšanja motoričkih i fizičkih sposobnosti.

Foto: MN Press

Uz kvalitetan rad, polaznike kampa očekuje dosta zabavnog sadržaja, razna takmičenja i ekukativne radionice.

Cena kampa za sve polaznike iznosi 36.000 dinara, a može se platiti u 6 rata, odnosno do polaska na kamp. Svi zainteresovani mogu se prijaviti za kamp putem formulara, a prijava se smatra validnom nakon slanja potvrde o uplati prve rate koja iznosi 6.000 dinara na email adresu kamp@kkpartizan.rs.

Posebne pogodnosti i popusti obezbeđeni su za grupne prijave. Takođe, klub odobrava popuste i u sledećim slučajevima:

Sopstveni prevoz: – 1.000,00 din

Dva deteta iz iste porodice: ukupna cena 65.000,00 din

Tri deteta iz iste porodice: ukupna cena 90.000,00 din

Macvansi.info / Telegraf.rs