Ovo je baš tragikomično! Šabačke dosmanlije jagodama “za braću iz Peći” probijaju šiptarsku blokadu, jer nisu ni namenjene Srbima?

Šapcom kruži vic, “kako unezvereni i paranoični Nebojša Zelenović preti sadnicama jagoda da slučajno ne progovore da ih voze “braći šiptarima iz Peći!? To bi trebalo da bude početak međuregionalne saradnje dogovoren letos u Peći, ali ih ometaju ove nove carine na srpsku robu, jer su ipak premale (!?) mnogo  manje nego što su šabačke dosmanlije očekivale I predlagale”….!?

Stvarno, “bratska” saradnja šabačkog rukovodstva i čelnika Peći sa Kosova nije mogla bolje da počne!? Za robu iz Srbije uvedena je varvarsko-osvetnička carina od 100 odsto, a da li je i za potpisnike “Pećkog sporazuma”, gradonačelnika Šapca,Nebojšu Zelenovića, Nemanju Pajića i njihovog “Dona” Dušana Petrovića?

Nevešta odbrana neodbranjive i skandalozne posete šiptarima u Peći!?

Vrlo je interesantno, da je Nebojša Zelenović pre nekoliko meseci počeo kao fol privrednu saradnju sa šiptarskim rukovodstvom grada Peći  (u kome, usput rečeno, više i nema Srba!?), i to sve pod budnim okom austrijske špijun-diplomatije i njihovog šefa Kurca….

Šta se tamo pričalo, dok su se “grlili i jedni drugima davali besu” pod zastavama Albanije i lažne narko države Kosovo još uvek ne znamo? Ali je vrlo čudno, da se posle tih susreta, u kome je šabačko rukovodstvo praktično priznalo nezavisnost ovog američkog  narko Frankeštajna, počeo je žestok ekonomski pritisak na Srbe sa Severa Kosmeta, drakonskim merama koje ni svemoćni Rimljani nisu sprovodili u osvojenim provincijama, pa ni posle njih, Atila “Bič božji”…

– Izgleda da sve nije baš toliko crno za nas Srbe, jer je moglo biti i gore, “da su šiptari prihvatili ideju Zelenka i Don Dušana, da carine ne budu 100 odsto na srpsku robu, nego čak 300 odsto” pa bi u toj blokadi verovatno  jedino oni profitirali na osnovu u tom njihovog podaničkog Pećkog ekonomskog  sporazuma – malo u šali, više u zbilji, komentariše  je Blažo Knežević, narodni poslanik iz Šapca. – Zaista, pitam se javno, da li je išao u Peć Zelenović  da u ime Saveza za Srbiju ugovara visoke carine protiv Srpskog naroda  na Kosovu i Metohiji i da se posle na nesreći našeg naroda finansiraju  i time izazovu  nerede i haos u Srbiji?

Ostaje da se svi mi opet zapitamo, da li je I ovo politički kriminal na koga se žali Nebojša Zelenović gde god se makne I sa kim god da se sretne? Bežanje od sitine je najteža stvar u životu I niko nije uspeo od toga da pobegne…Zelenović ponajmanje će uspeti, jer ga proganja istina o muvačini 72 državna stana, o potrošenih nenamenski 5 miliona evra iz budžeta grada Šapca, o “otetom” školskom stanu solidarnosti, o teranju komunalaca u podstanare, itd…Itd…

E.E. / embargo.rs