Ovaj čovek je “mnogo veliki” stručnjak: Narodu ne nudi ništa, a hoće vlast!?! Guče i gače kao gusan u velikoj magli…

U reagovanju na neka matematička predviđanja i prognoze oko broja izašlih i za koga bi glasali na budućim izborima u Srbiji – Dragan Đilas je po ko zna koji put pokazao i dokazao da je loš matematičar, još lošiji prognozer, ali da je opet optimista bez baš ikakvog pokrića?!

Čovek koga mirne duše možemo nazvati ozbiljnim političkim profiterom, opet pravi ražanj, a da je zec ( glasači) duboko i daleko od njega u političkoj šumi u kojoj on nikako niti može da uđe, a kamo li da išta ulovi!?! Zašto?

Pa zato što za ovu vrstu lova on nema spremnu opremu. On se danas javno u medijima bavi procenom da će za opoziciju glasati “ neki milioni” građana?! Ima on pravo da bude optimista, ali nema pravo da živi u iluzijama koje podgrevaju njegovi milioni pohranjeni u ko zna kojim sve belosvetskim bankama… Nema više “Veliki bogati brat” pravo ni da laže i rođenu sekretaricu i onu koja se godinama javlja na brojeve njegovog telefona i tera sve nepoželjne sagovornike… Zašto?

Zato što i one znaju ono što “ žuti profiter” neće da prizna ni u psihoterapijskoj seansi – da ti kobajagi milioni glasača, i ako se odluče da daju svoj glas opoziciji – ON sigurno neće biti taj! Narod njega neće i gotovo! Tako da mu to mlaćenje prazne slame i javna polemika sa vlasnicima marketinških agencija ništa ne vredi…

Njegova tvrdoglavost, koju očigledno  neprestano hrani materijalna ( zna se kako stečena?) moć, ga čini slepim i obnevidelim, pa se u politici stručnjak za aerodinamiku oseća kao guska u magli?! A, šta guski tada preostaje? Da gače i mlatara krilima, ne bi li je neko ugledao i izveo iz pomračine! A, taj neko bi u ovom slučaju trebali da budu glasači… Ali, njih nema niti će mu doći u pomoć!

Onda mu je jedino preostalo da gače kako je sve namešteno, da kao gusan  koji je odavno izgubio svoje jato traži svoj put za odlazak, ne na korito blagostanja, nego u kokošinjac iz koga mu više nema izlaska?!?

E.E.