Ovaj čovek čim zine slaže!? „ Crni Zelenoviću, Šabac, pliva u izlivenim fekalijama, a ti pričaš o Beogradu i Vučiću…!?! GO SNS Šabac

GO SNS Šabac zaprepašćen je količinom bezočnih laži koje je u svom otvorenom pismu upućenom predsedniku Aleksandru Vučiću izneo gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović. Da je Beograd potopljen prilikom nedavnih kiša zbog loše vlasti, a da je Šabac “bezbedan evropski grad”, može da napiše samo neko ko se danima krije na tavanu Međuopštinskog istorijskog arhiva.

Nebojša Zelenović, sa tavana na koji se sklonio, jer nema obraza niti časti da se pojavi pred svojim sugrađanima, piše pismo predsedniku države u kojem mu se hvali da je očistio 100 kilometara kanala, uključujući i naselja koja nemaju kanalizaciju. Veli još i da je grad Šabac u čišćenje kanala drugog reda uložio milion evra. Zamera predsedniku Aleksandru Vučiću da kuće Beograđana plivaju u fekalnim izlivima, dok u “slobodarskom” Šapcu fekalija nema. A za razliku od Beograda koji po Nebojši Zelenoviću pliva u fekalijama zbog loše politike, u “evropskom” Šapcu se za vreme nepogoda održi hitna elektronska sednica!
Sada nam je jasno, gradonačelniče Zelenoviću, zašto ne smete da izađete pred svoje sugrađane iz ulica Milorada Panića Surepa, Dunavska, Leonarda da Vinčija, Ćirila i Metodija, Kralja Milutina i još mnogih drugih koje redovno tokom kiše ne samo da budu poplavljene, već voda pomešana sa fekalijama, Vašim sugrađanima ulazi i u kuće. Za to vreme, dok se Vaši sugrađani bore sa poplavama, Vi i Vaši saradnici četujete na internetu.
Tačno je da Gradska uprava u Šapcu ne gleda u nebo i ne krivi klimatske uslove i građane. Zašto bi to i radili, kada za 20 godina koliko su na vlasti, 42 šabačka sela nemaju kanalizaciju i vodu. Kanalizacije i odvoda za atmosferske vode nema ni u mnogim delovima samog grada Šapca. Zato i nema potrebe da se aktuelna šabačka vlast sekira za svoje sugrađane. U svakom slučaju biće poplavljeni, jer im je takva sudbina sa ostacima “dosmanlija” koji su se zapatili u Šapcu.

Gradonačelniče Zelenoviću, da li smete da izađete pred svoje sugrađane i kažete im u oči sve ovo što ste napisali u pismu poslatom sa tavana Međuopštinskog istorijskog arhiva? Smete li da izađete pred naše poljoprivrednike i kažete im da je njihovo zemljište zaštićeno kada pada kiša? Da li smete da im objasnite zašto milijardu i po evra ulažete u centar grada dok oni nemaju ni pijaću vodu? Da li smete da pogledate sebi u oči i pronađete odgovor na pitanje zašto ste sa rezultatom 15:0 izgubili izbore u Majuru, mesnoj zajednici koju, uprkos činjenici da tu živi blizu 10.000 ljudi, nazivate marginalnom?

Gradonačelniče Zelenoviću, da li zaista mislite da ste Vi gradonačelnik Šapca ili je to možda Vaš mentor i cimer sa tavana Dušan Petrović?

A o tome ko će na narednim lokalnim izborima u Šapcu biti na vlasti, dovoljno govore rezultati, ne samo izbora u Majuru koji su održani pre nepune dve nedelje, već i rezultati u ostalim gradskim i seoskim mesnim zajednicama gde vas je SNS ubedljivo počistio.