Osveta šabačkog lakrdijaša: Zelenović minirao miting Đilasu u Šapcu!?

Da u odnosima Djilasa i Zelenovica od starta ne stima, jer „zuti laki milioner“ ne moze da podnese i pomisao da mu neko kao Zelenovic preuzme liderstvo u Zajedno za Srbiju – znaju svi! Ali da ta netrpeljivost ide toliko daleko,da ugrozava stubove opozicionog delovanjau Srbiji – malo ko?Sinoc su svi videli na delu u Sapcu totalni fijasko Djilasa, kome je na njegovo “ lazno pevanje“ doslo tek sezdesetak ljudi!? Ali, ni to nije bio glavni problem! Tek kad su na prve recenice „vodje zute muljatorske kamarile“ krenule salve zvizduka, mnogima iz okolnih basti i sa setalista bilo je sve jasno!?

Prisustvo Dusana Petrovica, samo je pojacalo proteste prisutnih, sto je itekako uticalo na govornika Djilasa, kome je od muke igrala jabucica, kao jaje na ulju… Odmah je bilo jasno, da od Djilasovog mitinga nema nista, pa kako je neslavno poceo, brzo se i zavrsio! Zuti milioner je veoma brzo sisao sa improvizovane bine, ljutito seo u dzip i odjurio iz Sapca, kao da ga svi djavoli ovoga sveta jure!?A, sabacka carsija je odmah shvatila “ u cemu je stos“: dok se Djilas preznojavao pred sakom prisutnih i pred horskim zvizducima negodovanja, dotle se Zelenovic u Beogradu nasladjivao fijaskom „kolege“ koji ga uopste ne podnosi!?

Oni upuceniji, tvrde, da je Zelenovic direktno umesao prste, ne samo u bojkot mitinga, nego i u organizaciju zvizdanja?!Na kraju krajeva, sta je sinoc trazio Zelenovic u Beogradu? Hvatao je zjale, kao i svake ranije subote…

A, juce „Boskic Ljotkic“ nije organizovao upad ni u jednu drzavnu ustanovu, pa da mu pravi “ campras divan“…Bice da je carsija u pravu. Zelenoviceva slatka osveta coveku koga inace ne mogu da smisle nigde u Srbiji, pa i u Sapcu..

E E.