Ostavite decu na miru!

Nastavlja se novo ludilo dela opozicije. Nemam više dovoljno reči da to opišem. Prosto ne mogu da verujem da u Srbiji postoje takvi bolesnici. 
Slušajte me sada dobro bolesni umovi iz opozicije. Ostavite porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na miru. Ne pretite njegovoj deci. Nemate pravo da proklinjete ni njegovu niti bilo čiju decu. Ako treba lično ću da podnesem krivičnu prijavu protiv Vas idioti bolesni.


Ko Vama daje za pravo da želite da Vučićeva deca dobiju leukemiju i rak. Okidač za ovakve napade bila je optužba urednika televizije N1 Jugoslava Ćosića u kojoj tvrdi da su Informer, Srpski telegraf i Alo antisrpski mediji.
Već znamo da su pristalice Đilasa, Jeremića i Obradovića odavno prešle granicu, ali sada nasilje dostiže kulminaciju.


Pretnje silovanjem i smrću Vučićevoj deci izgleda da su bile samo uvod u kampanju protiv predsednika Srbije i Srpske napredne stranke. Sada pristalice pojedinih opozicionih lidera nastavljaju u tom idiotskom maniru da kunu Vučićevu decu.


Bolesni idioti žele loše jednom dečaku Vukanu od dve godine. Zbog čega su im krivi divna deca kao što su Danilo, Milica i Vukan?


Sram bilo te idiote iz opozicije koji prete nevinoj deci.


Pozivam nadležne organe da hitno bude procesuiran i adekvatno kažnjen taj Goran Paunović koji je postavio taj bolesni tvit ispod tvita urednika N1, koji je optužio pojedine medije da su antisrpski i da objavljuju lažne vesti. I svi drugi koji su pretili i sada prete Vučićevoj porodici treba da odgovaraju u skladu sa zakonom. U Srbiji vlada vladavina prava a ne nasilje i terorizam. Podsetimo da je zapravo N1 objavila lažnu vest da je opozicija napustila razgovor sa predstavnicima vladajuće koalicije na Fakultetu političkih nauka, iako to nije bilo tačno.


Želim da učestvujem u jačanju normalne i zdrave Srbije! Isto tako želim da se ovakve pretnje više ne dešavaju.


Šta je sa ovim idiotima koji bolesno prete nečijoj deci? Dosta više. Ostavite decu na miru!


Dok se Aleksandar Vučić junački bori za dobro svih nas i za jaču Srbiju, bolesni idioti prete i proklinju.


Dok aktuelna vlast otvara i gradi nove puteve koji su se čekali decenijama, deo opozicije kuka i kritikuje bez osnova.


Dok predsednik Srbije i Vlada Srbije obezbeđuju nove investicije i otvaraju nova radna mesta i podižu standard građana, kvazi elita, pojedinci iz nevladinog sektora i dobar deo medija prave atmosferu javnog linča onih koji su na vlasti.


Svaka čast za otvaranje novih puteva, gradnju novih fabrika, borbu za Kosovo i Metohiju i naš narod koji živi u južnoj srpskoj pokrajini.


Jedva čekam izbore da Vas koji pretite, proklinjete, bez osnova kritikujete brutalno porazimo na izborima i oteramo u političku istoriju.


A ovim bolesnim idiotima još jednom poručujem jasno i glasno: OSTAVITE DECU ALEKSANDRA VUČIĆA NA MIRU!

Dr Uglješa Mrdić