Nova ucena šabačkih dosmanlija kao pokušaj uništenja JKP „Stari Grad“!?

Ogorceni radnici ovog sabackog javnog preduzeca, ovim putem upucuju srpskoj javnosti javni apel da ipak neko stane na put strahovladi „Zoje i njegove direktorice“:

Izgleda da je slobodarski Šabac određen za pokusnog pacova ovih lopova koji žele po svaku cenu da opljačkaju šta se opljačkati može i da se nad Šapčanima počne primenjivati ove metode koje ni u AParthejdu nisu zabeležene!!!


9.8.2019 u prostorije radne jedinice Iznošenje smeća Tehnički sektor pred podelu rasporeda rada projavila se direktorica JKP-A Stari grad Šabac Snežana Đokić sa novim robovlasničkim odlukama čelnika kako ona reče OPOZICIONOG grada. Uz izuzetno drsko i bezobzirno ponašanje prema zaposlenima samouvereno je obavestila iste da od njihovih zahteva nema ništa donoseći konkurs za prijem na radno mesto vozača 1 ,što bi rekli da svi vozači sa ugovorom na neodređeno vreme moraju da pređu na ugovor na određeno vreme. Takođe, uslovi kao da nas podsećaju da više nisu slobodni ljudi, zamislite ,, ZAPOSLENI SU OBAVEZNI 24 SATA BITI DOSTUPNI DA SE PO POZIVU POSLOVOĐE ILI ŠEFA ŠTO HITNIJE JAVE U FIRMU I RADE BEZUSLOVNO ONOLIKO KOLIKO JE POTREBNO DA SE POSAO ZAVRŠI!!! Eto lepe poruke iz slobodarskog Šapca nove koalicije za humanije bolje društvo koje zagovaraju Đilas Jeremić Obradović i njihov poslušnik u fantomci Nebojša Zelenović .


Počelo se od radnika Komunalnog preduzeća koji su među prvima se suprotstavili pljački i teroru Žoje Vuletića Nastavlja se pritisak i teror ,opet su umanjene plate ,radnici napuštaju preduzeće a krajnji cilj je sazivanje hitne sednice skupštine opštine Šabac i tačka dnevnog reda : obezbeđenje strateškog partnera ili suvlasnika JKP-a Stari grad, brzo efikasno, mnogo jaka vatrogasna brigada stupa na scenu u početku gašenja javnih preduzeća u Šapcu! Da li će ovo pravna država dozvoliti je pitanje zaposlenih u Javnom komunalnom preduzeću Stari grad Šabac.


Ovo je jos samo jos jedan u nizu apela sabackih komunalaca, koji su prepusteni na milost i nemilost antiljudskim merama njihovih osnivaca i rukovodilaca…