“Nestao” direktor i službena limuzina sabačkih komunalaca

Kako je moguće da više od tri nedelje šabački komunalci nemaju informaciju šta je sa njihovim novopostavljenim direktorom Miroslavom Premovicem i službenim autom škoda oktavija sa kojom se iz Šapca odvezao u nepoznatom pravcu poslednjeg dana stare godine? Da li je potrebno reci i to, da je sa auta u krugu firme skinut sistem za praćenje, ali je uzeta platna kartica za plaćanje goriva o trošku komunalne sirotinje… Treba li reci i to, da je vozilo oterao lično u privatne svrhe, jer u vreme praznika teško da je moguće da je otišao na poslovno putovanje?

U firmi koja grca u problemima do guše, u kojoj se radnici tretiraju kao robovi i u kojima se dešava sve i svašta bez ikakve i icije kontrole u gradu i republici – ova nova misterija samo još više podgreva već poznatu priču o “tragikomicnim” Zelenovicevim rukovodećim kadrovima koji stižu iz udaljenih gradova Srbije… Dok u isto vreme, nesretni politički početnik, učenik Dušana Petrovića lije krokodilske suze za mladima koji odlaze iz Srbije?! Kakve li ironije i šabačke tragedije?

Pa Zelenović bi trebalo da se probudi iz opsene u koju ga je davno stavio “Don Dušan” i da shvati, dok god budu dovlačili u fotelje “žute restlove” pomaka neće biti u ovom gradu pokraj Save… Srećom, skorašnji izbori, kažu gradjani, veoma brzo će sve njih poslati na djubriste političke istorije…
A, dok radnicima niko ništa ne saopštava o sudbini direktora i njihovog luksuznog automobila- kolaju razne priče: od onih da je možda “pod kontrolom i proverom zbog hiljadu i jednog lopovluka u JKP “Stari Grad”, do onih tragicnih, da je imao udes tokom praznika, da je završio u bolnici, pa do onih da ima ozbiljnih zdravstvenih problema”?!?

Kako god bilo, svi žele da se direktor pojavi živ i zdrav, da vrati ono sto je nezakonito uzeo i koristio i da shodno tome i odgovara za učinjene prekršaje.

Macvanski.info / Embargo

Akcebet
- Restbet - Trendbet