Nakučani pokazali snagu naprednjaka!

Danas su u MZ Nakučani održani izbori za Savet mesne zajednice. Jedina prijavljena lista kandidata je bila upravo ona koje je podržala Srpska napredna stranka. Izbori su odrzani u vremenu od 12-18 časova i za to vreme svoje biračko pravo iskoristilo je 257 (62.99%) birača od ukupno 408, čega je važećih lista bilo 251 (61.52%). Svih 251 birača je podržalo listu kandidata SNS i nedvosmisleno pokazalo narodnu volju. Ovo je jedna od najvećih izlaznosti zabeleženih u poslednje vreme što je još jedan dokaz bezrezervne podrške radu Srpske napredne stranke na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Važno je napomenuti da je nakon potpunog fijaska na poslednjim izborima za Savet MZ Dranovac , MZ Desić kao i debakla u MZ Majur , više nego očigledno da je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović odustao od bilo kakvog vida političke borbe protiv naprednjaka u ovom gradu. Ne treba zaboraviti da su naprednjaci još ranije odneli pobede i u svim mesnim zajednicama u kojima žive Dušan Petrović, Nebojša Zelenović, predsednik skupštine Nemanja Pajić i šef odborničke grupe Živojin Vuletić. Toliko o njihovoj podršci u biračkom telu…

Sve ovo je dokaz u prilog tezi da je najbolja taktika SzS ipak bojkot izbora…Podrške više nema čak ni za sastavljanje liste kandidata za Savete mesnih zajednica a kamoli za ozbiljniji rezultat na nekom višem nivou. Zato mi nastavljamo da pobeđujemo i stvaramo bolje uslove za život širom Srbije uvereni da će narod prepoznati naš rad i trud za razliku od onih koji čija politika se svodi na mržnju prema svemu sto je dobro i u interesu naše zemlje.

GO SNS ŠABAC