Najboljim učenicima u Malom Zvorniku opština tradicionalno dodelila Vukove diplome i nagrade

Za ostvarene izvanredne rezultate u učenju, tokom školske 2019/2020. godine, opština Mali Zvornik nagradila je 19 osnovaca i srednjoškolaca.

Tradicionalni prijem najboljih đaka, među kojima je ovog puta 19 nosilaca Vukove diplome i 6 učenika generacije, upriličen je u sali Skupštine opštine Mali Zvornik, u sredu, 30. septembra.

Diplome i nagrade učenicima, kao i nastavnicama i profesorima zaslužnim za uspeh đaka, na svečanom prijemu uručio je zamenik predsednika opštine Miloš Radojčić.

Radojčić je čestitao učenicima, njihovim roditeljima i nastavnicima na ostvarenom uspehu i poželeo da i dalje postižu dobre rezultate u učenju i radu, ističući da je opština Mali Zvornik ponosna što ima takve sugrađane.

Kao nagrada za ostvareni uspeh, učenicima su uručene knjige i novčani iznosi, u vrednosti od 10.000 i 15.000 dinara, a zaslužnim nastavnicima i profesorima date su knjige na poklon.

Među nagrađenim učenicima ove godine je 6 srednjoškolaca, od kojih je jedan i učenik generacije, dok su ostalih 13 najboljih đaka učenici osnovnih škola.

Opština je najbolje đake nagradila knjigama i za rezultate ostvarene na republičkim takmičenjima iz različitih predmeta.

Prijem za učenike upriličen je uz maksimalno poštovanje i primenu propisanih protvivepidemijskih mera zaštite od Kovida – 19.

Nakon prijema za učenike i njihove nastavnike i profesore upriličen je prigodan koktel.

Za Mačvanski Info iz Malog Zvornika, Ljiljana Ristanović

Akcebet
- Restbet - Trendbet