Nacrt plana brzog puta Loznica-Šabac na javnom uvidu

U cilju što bolje obaveštenosti građana Javni uvid u Nacrt Plana detaljne regulacije infrastrukturnog koridora državnog puta IB reda, broj 26 na administrativnoj teritoriji grada Loznice počeo je danas, 26. decembra i trajaće do 24. januara 2020. godine, svakog radnog dana u zgradi Gradske uprave grada Loznice, Karađorđeva 2.

Javna prezentacija i javna rasprava povodom Nacrta Plana biće održana dana 14. januara 2020. godine u velikoj sali Skupštine grada Loznice u Loznici, sa početkom u 11 časova.

Fizička i pravna lica primedbe na Nacrt Plana mogu dostaviti u pisanoj formi Gradskoj upravi Loznica, Odeljenju za planiranje i izgradnju, zaključno sa 24. januarom 2020. godine.

Javna sednica Komisije za planove biće održana 28. januara 2020. godine sa početkom u 11 časova u velikoj sali Skupštine grada Loznice u Loznici, Karađorđeva 2.

Fizička i pravna lica koja su tokom javnog uvida podnela primedbe, odnosno mišljenja u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i usmeno ih obrazložiti.

Macvanski.info