Malozvornički Tekvondo klub “Dušan Silni” takmičarsku sezonu počeo osvajanjem 13 medalja na Serbia Open-u!

Na takmičenju Serbia Open, koje je u nedelju, 24. februara, održano u Subotici, članovi Tekvondo kluba “Dušan Silni” iz Malog Zvornika okitili su se medaljama. Sa najprestižnijeg tekvondo turnira u zemlji, koji je okupio preko 450 takmičara iz 12 evropskih država, “Dušanovci” su doneli čak 13 medalja, čime su krunisali početak takmičarske sezone.

                Prema rečimatrenera Dejana Lukića, ekipuTK “Dušan Silni”predstavljalo je 12 takmičara, 1 sudija i 2 trenera. Podršku u vođenju tima ovog puta pružila mu je mlada koleginica, višestruka šampionka u ovom sportu, Jovana Stanojevic, dok se u ulozi sudije oprobala Bojana Stanojevic, takođe istaknuta takmičarka TK “Dušan Silni”.

“Poseban trenutak bio je kada je članici našeg tima Bojani Stanojević svečano uručen sertifikat o položenom crnom pojasu 1. dan”, istakao je Lukić.

Osvajači medalja za TK klub “Dušan Silni” iz Malog Zvornika na “14th Serbia Open ITF Taekwon-do Championship” u Subotici su: Katarina Ilić – zlato u borbama i bronza u formama, Veljko Petković – srebro u formama, Novica Zeljić – bronza u formama, Suzana Matić – bronza u formama i bronza u borbama, Dijana Maksimović – zlato u formama i zlato u borbama, Natasa Kojić – bronza u formama i bronza u borbama, Đorđe Nikolić – bronza u borbama, Danilo Tuševljak – bronza u borbama i Aleksandar Tadić – bronza u borbama.

Ljiljana Ristanović