Malović: Ostali smo zatečeni “hrabrošću” Boška Obradovića

Danas smo svi ostali zatečeni “hrabrošću” Boška Obradovića, inače po vokaciji političkog jurišnika Dragana Đilasa, a povodom njegove izjave o tome da će išamarati predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Bila je ovo jedna od onih izjava koja je dobro nasmejala srpsku javnost jer je svima u zemlji Srbiji jasno da Boško Obradović vređa i šamara isključivo žene i poput velikih osvajača upada u objekte koji nisu pod nekom velikom zaštitom. Njegove reči možda deluju strašno, ali daleko od toga da će ovaj politički “miš” bilo kada smoći hrabrosti da stane ispred predsednika ove države a kamoli da se usudi uraditi ono što je napisao. Koliko je hrabar dokazao je i prilikom poslednjeg dolaska u grad Šabac kada ga nisu sačekale samo žene pa je izbegavao bilo kakav konflikt i ljubazno se osmehivao svima prisutnima. Vremenom je jedino stekao iskustvo gde može da pokaže svoju hrabrost nasrćući na slabije od sebe, a gde je bolje ne ulaziti u konflikt.

Isto tako Boško Obradović je brzo zaboravio na šta se sve lično zaklinjao i šta je sve obećavao građanima Srbije. Sve njegove reči i obećanja poput autorskih prava otkupljena su gomilom novca od strane Dragana Đilasa i danas je sve što Boško Obradović izgovori samo gomila gluposti i besmislica, a on lično je sporedna uloga u opozicionom pozorištu bez šansi da će se ikada dočepati nekakve glavne uloge.

Nastavi da lepiš nalepnice po Srbiji, ali etiketu političke protuve teško da ćeš skinuti sa samog sebe.

Branislav Malović
član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke