Mačvani, pred dolazak predsednika Vučića poručuju: Mi nemamo vremena da živimo u njihovoj prošlosti prepunoj laži, obmana, prevara i lopovluka…

Na Dan zaljubljenih, 14.februara u 18 časova građani Mačvanskog okruga, građani Šapca, na gradskom Trgu još jednom će iskazati ljubav prema sopstvenoj zemlji, budućnosti svoga okruga i svoje dece! Tim povodom,  pozdraviće najviđenijeg  gosta,  predsednika Srbije  Aleksandra Vučića, koji im donosi lepe vesti za još bolju i srećniju  budućnost. Za nova radna mesta, za dugo čekano blagostanje.

U jednoj od preostale tri opštine u kojoj koalicija oko napredne stranke nije na vlasti, biće te večeri dobra prilika da se još jednom podvuče debela  crta u čemu je razlika između “njih” i  onih koji rade za narod, za sugrađane i njihovu budućnost! Onih iz prošlosti i onih koji su sadašnjost i koji donose srećnu i zdravu budućnost!

Prilika da se još jednom čuje ko je punih 18 godina činio sve da ovaj okrug ostane izolovan od prosperiteta i napretka, ostavljen na milost i nemilost “dosmanlijskim muljatorima i tajkunima”, kojima je još uvek draži sopstveni džep od narodne kase, lična imovina od opšteg dobra!? Budžetska sredstva su se trošila na prijatelje, saradnike, partijske drugove? Pa nije bilo para za vodovod, puteve, mostove, škole, vrtiće, sportske hale…

Narodne pare pojele su “poštenjačine”: Zelenovići, Petrovići i svi drugi heroji zone ekonomskog sumraka u kome 18 godina drže ovaj region! Oni ostaju deo prošlosti, zlih vremena, jer za njih nema mesta u budućnosti. Budućnost i u ovaj region države Srbije donose nove ideje, nove snage na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

Oni drugi, plagano, već su počeli da plutaju niz Savu, bez šanse da nađu neku novu laku lovinu… Narodni prezir za njih je trenutno najveća kazna. O ostalom država će se vrlo brzo pobrinuti.

embargo.rs