Kukavica: Zelenović se trese od straha i na pomisao TV duela sa Vesićem, pa zato izaziva Radojičića!?!

Da li  postoji mera za kukavičluk, a ako i ne postoji, sigurni smo  da će se u budućnosti  meriti likom Nebojše Zelenovića! Svedoci smo da je proteklih nedelja  „rovario i njuškao po Beogradu“, verbalno prozivao Gorana Vesica za rekonstrukciju beogradskog  Trga! iŠta sve nije radio „šabački poltron kaldrmaš“ ne bi li osvetio svoga šefa „ĐIlasa profiterka“,   koga je Vesić svojevremeno „upropastio“ u TV duelu!!! I odavno je svima jasno, da iza svega stoji Dragan Đilas, ali nikome nije jasna tolika mera snishodljivosti i poniznosti koju mu u svakom trenutku ukazuje šabački gradonačelnik Zelenović?!

I šta se desilo? Poput najveće političke kukavice, umesto Vesića, Zelenović je  javno pozvao na TV duel gradonačelnika Radojičića.I svi znamo zašto? Zato što je i sam nesrećni Nebojša svestan činjenice da bi u duelu sa Goranom Vesićem doživeo totalni politički fijasko. Smešno bi zaista bilo gledati iskusnog  političkog  lava nasuprot, „malog palanačkog  političkog kvazimoda i najobičnije igračke u psihodeličnoj igrici“  Dragana Djilasa?! 
Inače, ovaj „kvazimodo“, zvani Nebojša Zelenović godinama odbija TV duele sa liderima šabačkih naprednjaka! Krije se na tavanu Dunjića doma, pa onda službenim kolima beži u Beograd, gde pred „svojim “ novinarima „junački“ proziva Gorana Vesica?!  Ali, sada umesto njega, sebi daje za pravo, da  na duel poziva gradonačelnika Beograda!? Zapanjujući je  strah ovog čoveka,  koji je izgleda  samo hrabar u čoporu, „okružen hijenama pod fantomkama i sa testerama u rukama! Za sve drugo najobičnija kukavica“ !!!

Sad se sa tom činjenicom sprdaju Šapčani po kafićima:  „Znali smo da se plaši mnogih, ali da se baš toliko plaši Gorana Vesića,  nije nam bilo ni na kraj pameti!? Da se razumemo, ne sumnjamo da bi ga i Radojičić „slistio“!  Šapčani to veoma jednostavno objašnjavaju: „Niko ne bi imao problem da ga pobedi u TV  duelu, jer dokaza za Zelenovićeve lopovluke ima napretek,  potkrepljenih čak i nekim sudskim presudama“.