Kraj. Nema više protesta. Ovima više niko ne veruje!?!

Da li uopšte više ima svrhe iz petka u petak obaveštavati srpsku javnost da se na gradskim trgovima u gradovima širom Srbije okuplja “ šaka kapa”, protestanata protiv aktuelnog režima u Srbiji? Nema potrebe. To više i nije neka vest, osim na satelitu, profesionalnim proizvođačima medijskih laži za ceo svet! Samo još oni veruju da njihovi aduti mogu da dignu Srbiju na noge. Mi u Srbiji smo svesni, da njima ni najsavremniji bageri I neki novi baggeristi više  ne mogu da pomognu u “podizanju naroda” i izvođenju na ulice. Ne ide, pa ne ide…A, hteli su opet vlast, opet da jašu…Kao onomad!

Evo kako je večeras bilo u Šapcu, tom “bastionu dosovske demokratije”,  verituelnoj  “Don Dušanovoj slobodnoj zoni” u kojoj caruju restlovi Demokratske stranke na način, na kojim bi im pozavideli najveći  muljatori sveta…

I zato je najbolje da srpsku javnost ne zamlaćujemo sa nebitnim stvarima, kakva su baš ova okupljanja. Neće Srbi ni da sretnu one koji samo trpaju pare u svoje džepove, a kamo li da ih prate u nekakvim protestima?! Zato je valjda i “Boškić Ljotić” promenio taktiku, pa u pauzama čupanja znakova i lomljenja ograda,  pravi  verbalne zasede kolegama poslanicima okolo Doma narodne skupštine, zabavlja okupljenje i daje novinarima šlagvort za ono što već svi znaju: da je potpuno izgubio kompas, glumeći ono što ranije  nije bio – kabadahija i siledžija!?

I što je najgore, u politički sunovrat povukao je sa sobom i ostale: Đilasa, Jeremića, Stefanovića, Lutovca… Pa i onog “nesretnog Dušanovog potrčka Zelenovića”, jer se plaše da se iz tih njegovih budalaština možda ne izrodi i nešto dobro za opoziciju? Ali, od toga nema ništa. Od ništa može da bude samo ništa. I ništa više.

Valjevo

E, zato građani Srbije više neće na ulicu sa njima. Ne pomaže im čak ni strana propagandna mašinerija, lažne licemerne kuknjave za Kosovom, zapomaganje za tobože oštećenim penzionerima, (koje su inače oni osakatili), pa za obespravljenim radnicima, (koje su oni ostavili na ulici, a tajkunima prodali preduzeća), pa žal za izreketiranim građanima za kredite u stranim zelenaškim bankama, (jer su oni uništili naše domaće banke(… I tako dalje, i tako bliže… Sve su šeme  zapadne medijske mašinerije odavno – propale. Baš kao i njihovi aduti…

E.E.