KONFERENCIJA ZA MEDIJE OO SNS LjUBOVIJA

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Ljuboviji, održao je juče sa početkom u 11 časova, Konferenciju za medije u prostorijama stranke.
Konferenciji su prisustvovali poverenik OO SNS Ljubovija Milan Jovanović, predsednik Opštine Ljubovija Milovan Kovačević, pomoćnik predsednika Opštine Ljubovija Aleksandar Perić, v.d. direktorke Turističke organizacije Ljubovija Jelena Tešić i direktorka Predškolske ustanove „Poletarac“ Maja Andrić.


Poverenik Jovanović je u uvodnom izlaganju istakao da je Opštinski odbor Ljubovija u prethodnih mesec dana održao sastanke svih dvadeset osam Mesnih odbora i petnaest Saveta stranke.


„Opšti utisak je da smo podigli rad Opštinskog odbora na viši nivo, ali nećemo stati ni u narednom periodu sa aktivnostima i unapređenjem rada. Srpska napredna stranka na teritoriji cele Srbije, predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem, svakoga dana podiže nivo rada i postavlja nove standarde, i mi iz OO SNS Ljubovija imamo obavezu da taj tempo pratimo. Zahvalio bih se svim poverenicima Opštinskog odbora na dosadašnjem zalaganju, ali očekujem od svih dalji napredak i usavršavanje“, rekao je poverenik Jovanović Predsednik opštine Milovan Kovačević se osvrnuo na posetu predsednika Vučića Opštini Ljubovija i akcije koje su usledile nakon nje:
„Nakon posete predsednika Vučića i ministarke Mihajlović Opštini Ljubovija, naveliko se izvršavaju poslovi koji su zadati. Spomenuću unapređenje putne infrastrukture. Završava se put u Selancu, počeli su radovi na deonici Ušće-Gračanica-Mačkov Kamen, tako da sve ono što je dogovoreno biće završeno u toku godine, što se tiče građevinskih radova.
Očekujemo ovih dana sastanak i sa gospodinom Grčićem, direktorom EPS-a, koji će imati za cilj nastavak nekih radova na niskonaponskoj mreži koji su započeli prošle godine. Zahvalio bih se svim republičkim strukturama koji su nam pružili veliku pomoć u rešavanju nekih naših pitanja od vitalnog značaja“, rekao je predsednik Kovačević.


„ Drinska regata je završena, sve je prošlo, što se organizacije tiče, u najboljem redu, osim vremenskog faktora na koji nismo mogli da utičemo, i zbog koga je završni koncert u subotu odložen.


Ovim putem bi se zahvalila svim našim Opštinskim i državnim službama koje su učestvovale u organizaciji, na odličnoj i profesionalnoj saradnji“, rekla je direktorka