Kompletno ludilo: Đilas poput zlog čarobnjaka Saurona, ili Lutora preti da kompletan Beograd ižvrlja(!?), dok će Vuk Jeremić u Beloj kući narediti (!?) Trampu da ne sprečava rušenje Vučića!?

Svašta je ovaj narod srpski doživeo za skoro tridesetak godina TE demokratije! Naslušao se laži, lupetanja demokrata svih mogućih boja i dezena, svađa, pa i tuča!

Ali da se bivša vlast vrati sa političkog bunjišta, u likovima Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, Tadićevih aduta za politički sunovrat, do te mere opet izgubi u sopstvenoj pohlepi – niko ne može da veruje! Zar ne mogu sebi da kažu dosta je bilo! Neće nas narod i tačka. Ali, oni ne posustaju. Misle da napreduju, a tonu sve dublje i dublje u sopstvenim političkim splačinama. Gube, a ne vide da gube. Poraze slave kao pobede, statističke izborne greške kao slavne rezultate…

Očajni, jer moraju nešto da učine, a ne mogu ništa, krenuli su posle verbalnih pretnji, uvreda, performansa „Dveri vešala“, na konkretne akcije:

Poput Saurona iz „Gospodara prstenova“, ( koji je hteo doduše da uništi ceo ljudski rod), Dragan Đilas od jutros preti samo Beogradu,  kako će ga celog  oblepiti nalepnicama  sa najpogrdnijim uvredama i „lažima Vučića i ostalih“!? Još traži da Vesić i ministar Stefanović lično skidaju nalepnice umesto radnika Gradske čistoće?! Zašto? Odgovor je jednostavan. Đilasovci su već počeli da biju radnike Gradske čistoće, koji su pokušali da skidaju nalepnice-pamflete mržnje i uvreda!?  A, kad se već nisu pobili sa politčkim protivnicima ili policajcima, „ dobro su im došli ni krivi ni dužni radnici Čistoće“!? Doduše, Đilasovci negiraju da su ikoga tukli, ponavljajući „da im to vlast opet potura“…

Pitamo se samo, da nije neko poturio Đilasu i izjavu kako će u sledeću subotu sa 100.000 nalepnica uništiti grad koji on doduše „neizmereno u lovi i dalje voli najviše na svetu“?! Kako da zaboravi mesto sa koga je zgrnuo milione…I danas među prijateljima „plače za tim vremenima“, kada su se „žutog svi plašili, tresli, samo na pomisao  da im slučajno pred zoru ne stigne SMS otkaz“!?

Za razliku od našeg Lutora ili Darksejda ( negativci iz filma o Supermenu koji su takođe hteli da unište grad po imenu Gotard!?), njegov i Trifunovićev „kafanski pajtos“, Vuk Jeremić je danas „odvalio“ možda i glupost života, još jednom dokazujući da je politika za njega misaona imenica, tačno onolika,  koliko i Njutnovi zakoni iz abecede u fizici?!

Ako je verovati SI-EN-En satelitski navođenoj postaji u Beogradu, kaubojskoj TV N1, celo po podne, vrti se kajron sa izjavom Vuka Jeremića, kako ide u SAD, da onemogući, Belu kuću, da ne  sprečava rušenje vlasti u Srbiji!?!

Da li je moguće da ovako nešto iko u svetu izjavi, pa čak i neko ko želi da bude predsednik Srbije, bez obzira što su za to šanse iste kao da će nas večeras pogoditi kometa sa neke planete „Kanca manca“… Ali, izgleda da je ipak gospodin „Katar Tači“, doškolovani i isprani engleski djak o trošku radnika uništenog  Jugopetrola, a „po ličnoj odluci najvećeg Miloševićevog poltrona“, Dragana Tomića, bio i na planeti „Kanca manca“!

Ako je ikada ovaj lakirani politički pozer sa takozvanim „šerpa osmehom“, učio logiku, morao bi da zna, da ova njegova izjava znači dve stvari! Dve opasne činjenice koje svet javno do sada nije znao: Prvo, da je on moćniji od Trampa, kad može da uđe u Belu kuću i spreči njihove geopolitičke ciljeve na Balkanu, a koji se, slučajno, kose sa interesima ovog Podzerčevog unuka….

I drugo, mnogo strašnije. Vuk „Katar Tači“ Jeremić javno priznaje, da SAD presudno utiču na izbor vlada u Srbiji?! Jer, ako on tvrdi, da oni mogu da spreče rušenje jedne vlade u Srbiji, onda to znači da mogu i da je ustoliče!?

Jel to Vuk, građanima Srbije „otvara oči“, zašto ga ne zanimaju izbori, glasanje naroda? On čeka,  sa „kohibom“ u ustima, u tamo nekoj Tunguziji,  da ga  „Čak Noris sa svojim marincima u kombiju doveze „ na Andrićev venac!?

Ludilo kompletno. Više je nego jasno, da na građane, koji svake subote šetaju nezadovoljni državom zbog nekih svojih ličnih razloga  – uopšte ne računaju. Računaju samo na one grupice „gerilaca“ koji će po Beogradu  da „ uteruju strah i udaraju bar ćuške“ neistomišljenicima ili onima koji im se budu suprotstavili. Samo, svi moraju da znaju, da Srbija nije Venecuela, a Beograd Karakas…

E.E.