Katastrofa! Šabac se guši u smeću, dok komunalci gladuju i trpe torturu Zelenovićevih direktora!?!

Nastavlja se agonija zaposlenih u JKP “ Stari grad“. Ne samo da im gradske vlasti posredstvom satelitskog direktora nisu isplatili solidarnu pomoć, koju su svi dobili na nivou cele Srbije, nego su gurnuti na rub opstanka. Strahovlada direktorke se nastavlja, ljudi beže glavom bez obzira…Oni koji se pobune, dobijaju otkaze ili u najboljem slučaju premeštanje na gora radna mesta!? Šabac, posebno centar grada je zatrpan otpadom. Nema dovoljno vozila, nema rezervnih delova za popravke, nema radnika..

Komunalci su odavno voljom gradskih vlasti podstanari, jer su “ pojeli i popili, proćerdali“ njihovu imovinu odavno, pa su sada podstanari. Grad im duguje silne milione koje ne žele da ikada isplate!? Mnoge fakture su se i “ zagubile“, tako da više nema tačne evidencije o dugovanju…Pojavljuju se i “ fantomske firme“ kojima se navodno duguje i po 100.000 evra, po, bog zna kom osnovu…

Porodice velike većine radnika sa zebnjom ispraćaju muževe,očeve na posao…Gladni ih čekaju kod kuce u strahu da ne ostanu bez posla, ako im ne daju ono sto im pripada…Neplaćeni prekovremeni rad je u ovom javnom preduzecu uobičajena mera torture i šikaniranja…Skoro isto kao kada su robovi gradili piramide raspomamljenim egipatskim faraonima…Dve hiljade godina kasnije, u Šapcu vladaju neki drugi faraoni sa skoro istim metodama „genocida“ jeftine radne snage!?!

E.E.