Kancelarija za prijem građana OO SNS Mali Zvornik od 23. septembra radiće tri sata duže, ponedeljkom od 11.30 do 16.00 časova!

Kancelarija za prijem građana Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Mali Zvornik, koja već godinu dana uspešno funkcioniše ponedeljkom u prostorijama stranke, pružajući podršku stanovništvu u komunkaciji sa institucijama, od 23. septembra radiće tri sata duže. Umesto od 14.30, biće otvorena od 11.30 do 16.00 časova.

Predsednik OO SNS Mali Zvornik Zoran Jevtić podsetio je sugrađane da, u okviru kancelarije, koja radi kao javni servis, jednom nedeljno imaju mogućnost da u prostorijama SNS-a razgovaraju sa predsednikom opštine, odbornicima, direktorima ustanova i drugim lokalnim funkcionerima, navodeći je radno vreme kancelarije produženo kako bi mogla da primi sve zainteresovane građane.

On je istakao da će ubuduće sedam dana ranije biti poznato ko od funkcionera predstojećeg ponedeljka razgovara sa građanima.

U ponedeljak, 23. septembra, u kancelariji su bile direktorka Osnovne škole „Nikola Tesla“ Velika Reka Divna Trifunović i direktorka Predškolske ustanove „Crvenkapa“ Mali Zvornik Olga Spasojević.

Običaj da se prvim radnim danom u nedelji građani Malog Zvornika u prostorijama Opštinskog odbora SNS-a sastanu sa čelnicima opštine zaživeo je kao veoma dobra praksa, a priliku za prijem u Kancelariji za građane do sada su iskoristili mnogi Malozvorničani.