Kako je šabačku medijsku šeficu Megi, “odnela dunavska spin priučenica”, Tatjana Vojtjehovski!?

U Šapcu svi znaju za Megi, alfu i omegu medijsko-marketinških  dešavanja, koja je svoju karijeru čvrsto zavezala  za “političku trange-frange” kompaniju Dušana Petrovića i njegovih proizvoda, poput Zelenovića, Kostadinovića, Čonjagića… Niko u gradu pokraj Save se ne može zakleti  da Megi ima “prljave”  vidljive veze sa ovdašnjom sumornom političkom stvarnošću, u kojoj, evo pune tri godine vladaju neki bez podrške građana, ali će svakako klimnuti glavom da je ova gospođica najuticajnija u kreiranju ovdašnjeg javnog mnjenja o onima koji su “kriju” od tog istog naroda u zgradi Arhiva, grozničavo čekajući da ih  narod jednom zauvek arhivira i pošalje na djubrište političke istorije!?

I tako bi bilo i dalje, da se jedne zimske večeri u “Gradskoj kafani” ( inače omiljenom sretištu Petrovića i “ njegovih aktulenih političkih piona”, nije pojavila Tatjana Vojtjehovski, “dunavski spin kalfa” ( jer je stvarno teško iko može nazvati novinarom, kada se time ranije nije nikada bavila!?)… Nema preciznih podataka kakav je dogovor pao, ali “zli jezici” po Šapcu pričaju, da je Vojtjehovska prihvatila da “ brani šabačku demokratiju” od napada neke samo njima znane autokratije iz Beograda za veoma pristojnu sumu od čitavih 5 miliona dinara!?!

Neko bi rekao, mnogo je! A, mi kažemo, nije, kad su u pitanju takvi majstori javne reči, kao što je Tatjana Vojtjehovska i uticaj koji ona godinama ima u javnom mnjenju “šetačke” Srbije!

Mnogi su se odmah zapitali, šta to Tatjana Vojtjehovska treba da radi za te pare i kako je uopšte uspela da u drugi plan potisne do sada nezamenljivu gradsku PR, “svemoćnu Megi”?

S obzirom na činjenicu da je Tatjana Vojtjehovska do sada pokazala ogromnu dozu i lične agresivnosti u pokušajima da aktuelnoj vlasti u Srbiji “pronađe” bilo kakvu aferu, s obzirom da je pokazala i zavidnu dozu i medijske hrabrosti javnim  prozivanjem pojedinih viđenijih beogradskih funkcionera – niko ne sumnja da će Tatjana obaviti i ovaj posao na najbolji način!

Možda ne posredstvom svoje PR agencije, ali će svakako šabačkoj i srpskoj javnosti na najbolji način odslikati sliku i priliku iz života I rada aktuelnih vlasti u Šapcu… Verujemo da će, u nameri da se pre svega pokaže i dokaže kao ono što u stvari nije (novinar), uspeti što drugi do sada nisu: da obelodani sve afere gradonačelnika Nebojše Zelenovića i njegovog kabineta? Da domaćoj javnosti, ali i srpskoj još jednom javno dokumentuje kako su trošena budžetska sredstva iz gradske kase Šapca zbog čega je i u drugom stepenu osuđen Zelenović, kako su se ogromne pare prelivale u nepoznate firme i na “fantomske projekte”…. Verujemo da će Tatjana u “ životu koji priča” ispričati i to, zbog čega su  u mačvanskom okrugu i dalje sela bez asfaltnih puteva I skoro svi bez gradskog vodovoda, sportskih hala, a deca bez škola i vrtića…

I nije važno da li ju je angažovao Zelenovićev zamenik, “žuta nada”, Dušan Kostadinović, lokalni “ anti plejboj” ili “ mister 10 odsto zvani Šabački Don”… Znamo da će Vojtjehovska izneti istinu građanima Srbije na videlo i znamo da je u tome ne može ništa pokolebati, pa ni tih “ tričavih 5 miliona dinara”, koje su joj navodno dali?! I da jesu, premalo je to, da bi se ućutkala jedna takva medijska veličina kao što je Tatjana Vojtjehovski!!!

Uostalom, živi bili pa videli…

P.J.