Jel „prajdovci“ na ovaj način propagiraju ljubav, toleranciju, miroljubivost?!?

Fotografije koje objavljujemo možda na najbolji način odslikavaju zbog čega smo protiv ovakvih manifestacija isticanja prirodnih anomalija kao pravila ponašanja protivno verskim i svim drugim zdravorazumskim ubeđenjima!

Da li to sto hrišćanska crkva, njeni učitelji i milijarde pobornika lika i dela stvoritelja ne prihvataju anomaliju kao prirodnu stvar, a grešku kao nešto ispravno, treba da ih na ovaj način javno na najbestidniji način sikaniramo, ponižavamo i vredjamo?

I odmah sledi javno pitanje: U čemu je onda razlika njih od onih koji godinama žele da ih sateraju u misije rupe i tako učine nevidljivim bas zbog onoga sto jesu? Jer, to sto jesu, mi ne želimo da gledamo niti propagiramo, ne želimo da na sekspirovoj ljudskoj pozornici defiluju hendikepi i restlovi od stvoritelja, već samo njegovi najzdraviji i najsposobniji primerci!?!

A, ako im je zaista stalo do ljubavi, mira i tolerancije, ne bi trebali da se prema milijardama drugih, razlicitih od njih, ovako odnose… U protivnom, nema razlike njih i onih koji bi da ih tuku, sateraju u misije rupe, daleko od ostalih, bas zbog svoje različitosti…

https://www.theguardian.com/world/2019/may/06/woman-arrested-poland-posters-virgin-mary-rainbow-halo-plock?CMP=share_btn_fb