Humanizam na delu: Sari,Sofiji i Sonji ima ko da pomogne!

Srđan Kovačević, samohrani otac tri ćerke Sare, Sofije i Sonje, od kada ih je napustila supruga i majka pre dve godine, jedva sastavlja kraj sa krajem. Članovi Saveta za populaciju, brigu o deci i socijalna pitanja GO SNS Šabac, dirnuti borbom ovog mladog čoveka u podizanju ćerki, pre nekoliko meseci obišli su ih i uručili pomoć u najneophodnijim namirnicama.

Svetlana Stanković, poverenica ovog Saveta, tada im je obećala da će se vratili, što je i učinjeno.

  • Zahvaljujući našem rukovodstvu Saveta, direktorima i članovima GO SNS, ovoga puta prikupili smo nešto više novca, pošto nam Sara polazi u prvi razred. Doneli smo garderobu, namirnice i nadamo se da ćemo pred početak školske godine, ponovo doći da Sari donesemo sveske, olovke i ostali pribor koji joj treba za početak školske godine – rekla je Svetlana Stanković.

Radivoj Mićić, poverenik Saveta za ekonomiju GO SNS Šabac istakao je da će i u buduće ovakve akcije biti nastavljene i da će pokušati da dođu do svih onih koji su ugroženi. Saša Maksimović, poverenik Saveta za koordinaciju sa mesnim zajednicama naglasio je da će truditi u narednom periodu da ovakve akcije pokriju čitavu teritoriju Šapca, kako bi što više dece dobilo pomoć koja im je neophodna.