Hoće li Amerika sprečiti svoje čedo “Frankeštajn državu” da zaokruži lažnu državnost na Kosovu i Metohiji!?

Amerika se bliži trenutku istine: Hoće li sprečiti svoje čedo “Frankeštajn državu” da zaokruži lažnu državnost na Kosovu i Metohiji,  ili će opet biti saučesnik genocidnog rešenja – Kosova bez Srba!?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da su pred nama odsudni dani, u kojima će se umnogome rešavati sudbina Kosmeta, odnosno preostalih Srba u Severnom delu okupirane Južne srpske pokrajine!

Hrabro i odvažno, kao što to godinama čini, Vučić se opet nije libio da kaže istinu narodu u lice, za razliku od nekih njegovih prethodnika, koji su je skrivali i od samih sebe, koji su spavanjem do podne terali sve vitalne srpske  probleme od sebe, dok su im u snovima izgleda bile samo slike “mačo tipova sa holivudskih petparačkih  naslovnica”.

Čovek koga družina ( kažu da im najbolje priliči  savez, ali ne za Srbiju nego za Zabelu!?) okupljena oko  samo jedne jedine ideologije zvane, “mrzim Vučića”, već odavno proziva da je “potpisao predaju Kosova”, grozničavo se bori, pokušava na sve načine da od NATO okupirani deo srpske teritorije “izvuče iz ždrela gladnog lava”!

Da li ima ikoga u Srbiji ko će poverovati u ove laži “ družine Toma Sojera i Haklberi Fina”, osim njih samih? Jer verujemo, da i njihovi najbliži srodnici im uopšte ne veruju… Doduše, Vuk Jeremić se “malo korigovao”, pa danas “zavija” kako, “ ako nije ništa potpisano, biće sigurno uskoro potpisano i da to neće uraditi Aleksandar Vučić, već premijerka Ana Brnabić”!? Pa se ova muškarčina okomio na nju, uvredama, “jer mu izgleda gori pod tabanima”…

Lupetanjima nikad kraja. A, to koliko znaju, baš toliko imaju i poverenja u narodu. Procenti njihovih izbornih glasova mogu se nabrojati na prstu jedne ruke. Okupili su se, da bi bar zajedno pokušali da pređu census, da ne bi opet morao američki ambasador da drži lekcije u njihovim izbornim štabovima, “ pujda da upadaju u sedište Republičke izborne komisije preteći da će svi biti linčovani”!? Da li su to američki i britanski ambasadori naučili u svojim zemljama, kako kažu, kolevkama demokratije? Ili to samo koriste u banana državama, kakvom su dugo smatrali Srbiju?

E, pa Srbija više nije ničija banana, koju će pojesti u jednom zalogaju, ali nad nama se opet nadvijaju tmurni oblaci mraka i tame! Onda je i mnogo jasnije što ovaj “ mali Savez danas radi”? Na veoma perfidan način neprestanim javnim pritiscima pokušava na sve načine da oslabi poziciju Srbije “pred konačan obračun”, pred konačni trenutak istine u kome će Stejt Department konačno morati da otvori karte: Hoće li podržati svoje čedo, “Frankeštajn državu” ili će održati obećanje, pružiti ruku Vučiću i omogućiti Srbima da se i na Kosovu i Metohiji osećaju kao svoj na svome? Jer, vekovi su dokaz istine, porekla i postojanja. Iza njihovog “Frankeštajna” postoje samo sukobljena primitivna plemena koja su na silu i uz ogromne otpore  “uljudili po meri svoje istine i mržnje prema Srbima”, Fadilj Hodža i Josip Broz! A, pre njih car Franja Josif, više kao plod sosptvenih intriga I opet straha od Srba,  nego što je to bio spoljno politički interes Austrougarske  sa početka 20 veka…

Vučić je u ovoj utakmici protiv Amera poveo sa jedan nula! Samo zato, što je uspeo da natera protivnika da izađe na teren da igra novu utakmicu, jer su do koliko juče, tvrdili, kako je utakmica završena još 1999.godine i da nema potrebe igrati novu!?

Prihvatanjem da opet izađu na teren, je nesumnjiva pobeda Srbije, pa ma šta pričao njihov ambasador u Beogradu, koji je u stvari hteo da kaže, kako će i u novoj utakmici rezultat biti isti! Ubedljiva njihova pobeda.

Ali, utakmica će se ipak igrati po novim pravilima, jer će sudija biti Rus! Veoma moćan čovek, dok će delegati biti, uz Britance, kao obavezne pratioce svih svetskih kataklizmi, ovoga puta biti i Kinezi!?

Time su šanse Davida (Srbije) protiv Golijata (Amerike) ipak bar za malo veće. Šampanjac koji drže u svlačionici Albanci,  moraće da popričeka!

Pa i ako budu formirali svoju vojsku do kraja meseca, budu oteli energetski sistem i nedaj bože budu  ušli u Interpol, svaki Srbin na Kosovu i Metohiji zna da neće biti zaboravljen od matice i ostavljen na milost i nemilost teroristima presvučenim u nekakve vojničke uniforme! To dobro znaju i njihovi staratelji, pa je zbog toga ipak ova kosovska utakmica još uvek na početku…I nije baš sto posto sigurno da ćemo opet izgubiti.

Izgubio je Milošević bez podrške zapada i Rusije!

Izgubio je “za Kosovo nezainteresovani” DOS, sa licemernom podrškom Zapada i bez podrške Rusije.

Sada utakmicu igra Aleksandar Vučić, sa Zapadom bez maski, ali sa podrškom Rusije i Kinom kao džokerom!!!

embargo.rs / P.J.