HANDANOVIĆ O PROGRAMIMA BEOGRADSKE ZIME: Ništa od ovoga se ne bi desilo da predsednik Vučić nije obezbedio vakcine za sve naše građane, jer kad smo zdravi možemo i uživati u kulturnim manifestacijama

Damir Handanović, direktor Centra beogradskih festival, rekao je da CEBEF i ove godine, povodom novogodišnjih praznika, priređuje raznovrsne događaje u Beogradu za sve afinitete, a u saradnji sa relevantnim institucijama Grada i uz podršku zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.

Ali ništa od ovoga se naravno ne bi desilo da predsednik Vučić nije obezbedio vakcine za sve naše građane, jer kad smo zdravi možemo i uživati u kulturnim manifestacijama – rekao je Handanović.
Prema Handanovićevim rečima, CEBEF ove godine organizuje različite programske celine.

Sada već tradicionalno biće postavljeno klizalište na Trgu republike, a za sve ljubitelje rok zvuka biće priređeni koncerti bendova koje beogradska publika voli da čuje – ističe Handanović i dodaje:

U sredu i četvrtak, 29. i 30. decembra ukupno 10 izvođača održaće svoje nastupe za Beograđane i posetioce Beograda. Oba dana nastupi počinju u 17 sati i održavaće se na Trgu Nikole Pašića.
Handanović ističe da će među izvođačima biti Električni orgazam, Kanda Kodža i Nebojša, Bjesovi, Obojeni program, Artan Lili, i mnogi drugi.
Inače, detaljan program može se pronaći na sajtu i društvenim mrežama CEBEF-a.

Veliko mi je zadovoljstvo što je CEBEF ove izazovne godine uspešno održao brojne manifestacije, među kojima su BEMUS, FEST, SOFEST, kao i koncerte koji su bili izuzetno traženi u okviru novih programskih celina: Urban Sessions na Kalemegdanu i Garden Sessions u Botaničkoj bašti. U toku je priprema za predstojeću jubilarni 50. FEST, a o svim detaljima bićete na vreme obavešteni – istakao je Handanović.