GRADONAČELNIK PAJIĆ OBIŠAO ZAVRŠNE RADOVE NA UREĐENjU ŠKOLSKOG DVORIŠTA U OSNOVNOJ ŠKOLI NA MIŠARU  

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić danas je sa preduzetnikom Radom Nikolićem obišao završne radove na uređenju školskog dvorišta u Osnovnoj školi ,, Jevrem Obrenović” na Mišaru. Gradonačelnik Pajić je pre deset dana posetioovu školu i prisustvovao završetku prve faze uređenja školskog dvorišta koja je obuhvatila asfaltiranje terena za fudbal, rukomet i košarku. Tada je najavljen i nastavak radova na uređenju dvorišta ove škole.

,,Obećali smo da ćemo zajedno sa preduzetnikom Radom Nikolićem, vlasnikom firme ,,Savremena gradnja doo Mišar” uraditi staze i novu ogradu oko škole. Završetkom i ovih radova, bezbednost učenika podignuta je na jedan viši nivo. Obezbeđivanje istih uslova školovanja učenicima u seoskim mesnim zajednicama kao i učenicima u gradu predstavlja prioritet našeg delovanja, o čemu najbolje Dela govore. Uspeh i napredak jednog društva u vezi je sa funkcionisanjem sistema obrazovanja. Zbog toga nastavljamo da ulažemo potrebna sredstva, kako bismo obezbedili dobre uslove koji će đacima i njihovim nastavnicima omogućiti postizanje željenih rezultata. Uz nov teren, u Osnovnoj školi ,,Jevrem Obrenović” na Mišaru, uređeno je školsko dvorište, postavljeni su reflektori na terenu, ugrađena je nova stolarija i kotao na pelet”, rekao je gradonačelnik Pajić i dodao da mu je drago što su privrednici u Šapcu društveno odgovorni i da to svakodnevno i pokazuju.

,,Trudićemo se i u budućnosti da ovo bude recept kako zajedničkim ulaganjem možemo da napravimo velika dela. Grad Šabac će uvek biti pouzdan partner. Zajedno možemo sve”, rekao je Pajić.