GO SNS Šapca: Zelenoviću, uzalud pozivaš na nemire! Ostao si sam

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu zbunjen je svakodnevnim izjavama i objavama gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića, jer nismo sigurni koga on predstavlja, sa koje pozicije i u čije ime se obraća javnosti.

Da je Nebojša Zelenović u potpunosti izgubio podršku svojih sugrađana, ne govore samo rezultati na izborima za savete u šabačkim mesnim zajednicama u kojima gradonačelnik Šapca redovno gubi, već to pokazuju i njegovi takozvani referendumi o trošenju novca od poreza na imovinu.

Na referendumu, odnosno na neposrednom izjašnjavanju u šabačkom selu Volujac, od 465 stanovnika glasalo je njih 26, u selu Dvorište od 169 birača glasalo je 33, dok je u Cerovcu od 378 stanovnika sa pravom glasa o trošenju novca koji pripada čitavom selu odlučilo njih četvoro, koliko je izašlo na Zelenovićev referendum.

Trenutni gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović teško je podneo pobedu kandidata koje je podržao SNS na izborima za Savet MZ Nakučani, jer od tog dana kreće njegova histerija. Veoma smo uznemireni načinom na koji on iskazuje svoje nezadovoljstvo, jer svakodnevno poziva na građanski rat i upozorava na, kako je u svom poslednjem saopštenju naglasio, “nesagledive posledice” i da će “Vučić lično biti odgovoran”.

Gospodine Zelenoviću, Vama kao osuđenom licu za proneveru novca iz budžeta grada Šapca, najviše odgovaraju svi vidovi građanskih sukoba i nemira da bi pod tim plaštom nestali dokazi o Vašem lopovluku.
Srbija je značajno odmakla od 2012. godine kada je bila pod terorom Demokratske stranke, odnosno Vaših partnera sa kojima ste sve građane ove zemlje držali kao taoce. Svi vi koji pozivate na duge cevi i krvoproliće, svesni ste svoje slabosti jer snagu jedne politike čine građani koji podržavaju takvu politiku.

Gospodine Zelenoviću, zapitajte se koliko građana podržava Vas i Vašu politiku, a koliko ih podržava politiku Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića. Molimo Vas da se urazumite i da pod hitno prestanete da pozivate na nemire. Takvim ponašanjem ostaćete i bez tih nekoliko simpatizera, a za to Vam ne može biti kriv predsednik Aleksandar Vučić i svi koji glasaju za njega i Srpsku naprednu stranku.