GO SNS Saopštenje za javnost

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac apeluje na sve sugrađane da se strogo pridržavaju svih mera koje su u skladu sa proglašenjem vanrednog stanja propisali nadležni organi.

Istovremeno, pozdravaljamo sve aktivnosti, koje u borbi protiv Korona virusa preduzimaju stručnjaci u okviru timova na čijem su čelu predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić.

Posebno ističemo primer predsednika Vučića, koji je svojim danonoćnim radom i posvećenošću inspiracija i ohrabrenje svima nama i brojnim građanima, koji nam se javljaju. To je još jedan razlog da poslušamo sve preporuke, koje nam je uputio i da posebno pripadnici starije populacije striktno slušaju uputstva o tome da ostanu kod svojih kuća i zaštite sopstveno zdravlje.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac izražava apsolutnu podršku svim merama državnih organa i veruje da ćemo uz dodatnu samodisciplinu uspešno prebroditi i ovaj težak period.

GO SNS Šabac