GO SNS ŠABAC:Količina laži, manipulacije i bezobrazluka Nebojše Zelenovića, prevazišla svaku granicu pristojnosti

Količina laži, manipulacije i bezobrazluka koja u proteklih nekoliko dana izlazi iz bivšeg gradonačelnika Šapca, a sada vođe batinaša, Nebojše Zelenovića, prevazišla je svaku granicu pristojnosti. Ovaj samoproklamovani borac za slobodu i čiste reke, umesto da adrenalin istroši na čišćenje divljih deponija koje su se zapatile u okolini Šapca dok je bio na vlasti, bes zbog toga što su ga sugrađani smenili istresa na narodu Srbije.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac zabrinut je zbog najave Nebojše Zelenovića da će “voditi borbu na više načina”, a znajući šta je sve ovaj propali političar u proteklih nekoliko godina radio širom Srbije, jasno je da bivši gradonačelnik Šapca poziva na krvoproliće.

Tamo gde se pojavio Nebojša Zelenović, tu je svaki put bilo nasilja. Vara se bivši gradonačelnik da su građani Srbije zaboravili njegov huliganski upad u zgradu RTS – a. Nisu zaboravili ni policijsku stanicu u Lučanima u koju je uleteo sa svojim sadruzima i maltretirao policiju, a sve u nameri da na silu promeni izbornu volju građana. U pamćenje su nam se urezale i slike Nebojše Zelenovića dok ruši i lomi isped Predsedništva, ali i kako uništava saobraćajne znake i granitne kocke na tek renoviranom Trgu Republike u Beogradu.

Tamo gde je Nebojša Zelenović, tu su i blokade saobraćajnica, tu s njegove strane prestaje i najmanje poštovanje svojih sugrađana. I to samo zato što njegovu, na izborima poraženu politiku, narod, ni u najluđim snovima, i ne uzima više u razmatranje da podrži. Samozvani ekolog Zelenović zato očajnički želi da ulicama srpskih gradova potekne krv i to su i on i njegovi saborci više puta najavljivali. U tome lider Zajedno za Srbiju vidi šansu da se domogne vlasti! Rušenjem i gaženjem čitave države i svih koji ovde žive. Za subotu, izvesno je da je Nebojša Zelenović spremio krvavi scenario. Jer to je način borbe, kako je istakao “pristojne, pismene i slobodnomisleće Srbije”. Tako Nebojša Zelenović planira da se vrati na vlast.

Neshvatljivo je da neko ko stalno propoveda o pravu i pravdi na najbrutalniji način krši sve zakone države u kojoj živi. Ne samo da Nebojša Zelenović i grupa koja sebe u poslednjih nekoliko meseci naziva čuvarima životne sredine, “ekološke proteste” nije po zakonu ni prijavila, već i monstruozno premlaćivanje onih koji im se usprotive smatraju legitimnim. I nasilnike proglašavaju herojima! Tako rade samo sledbenici nacizma! A nakon svega što su građanima Srbije do sada priredili ovi “građanisti”, nemamo sumnju čije ideje slede. To u današnjoj Srbiji neće proći. Golom silom se na vlast ne dolazi, već na izborima.

Gospodine Zelenoviću, dozovite se pameti i ne ugrožavajte svoje sugrađane. Vaša politika oduzimanja prava drugima zarad ličnog i berićeta nekolicine Vaših poslušnika je poražena na izborima prošle godine. Vaši sugrađani, kao i građani čitave Srbije strepe od besa šake Vaših huligana, ali vas se niko ne plaši. A posebno ne predsednik Aleksandar Vučić. Narod se opredelio za politiku razvoja, a ne politiku rušenja. Budućnost vidi na putu koji je izgradio predsednik Aleksandar Vučić, a ne uz vas i sa tim morate najzad da se pomirite.