GO SNS Šabac

GO SNS Šabac najoštrije osuđuje današnju izjavu gradonačelnika Šapca Nebojše  Zelenovića da iza “verbalnog napada” na Dragana Djilasa i njegove saradnike na jučerašnjoj  promociji njihove stranke u tom gradu stoje aktivisti SNS  poznati kao “Šabacka grupa”. Istina je da  je Nebojša Zelenović taj koji podgreva atmosferu netrpeljivosti kao i raznoraznih teorija zavere u gradu na Savi. Da bi skrenuo pažnju javnosti sa svojih višegodišnjih kradja kao i pažnju sa nedavnog debakla na izborima u Majuru gradonačelnik nastavlja sa svojom starom praksom traženja krivca u drugima.

Nakon svih njegovih lopovluka za koje je osudjen i potpunog kraha šabačke privrede, nakon odlaska u Strazbur da govori protiv svoje države, posete Peći i sastanaka pod Kosovskom zastavom, Nebojša Zelenović je shvatio da više ni u Šapcu nije poželjan. Daje sebi za pravo da upada u RTS, da upada u PU Lučane i to je sasvim ok a kada neko njegove koalicione partnere i lopove verbalno prozove odmah se ti neki nazivaju raznoraznim grupama i etiketiraju kao kriminalci.

Ne gospodine Zelenoviću.Vi ste drugi najveći kriminalac u Šapcu i to vam se mora priznati iako ste još uvek daleko od neprikosnovenog prvog a to je Dušan Petrović. Upropastili ste u Šapcu sve što ste mogli i da država nije dovela Jazaki ne biste imali nijednu ozbiljniju  investiciju za vreme svog mandata. Sve ste pokrali a za sve su vam drugi krivi. Tako ste i policiju optužili da je uvela navijače Zvezde na finale vaterpola u Šapcu i vi ste te ljude koji su došli da bodre svoj klub nazvali huliganima gospodine Zelenoviću. Zašto?…Samo zato sto navijaju za ono što vole i što su lojalni svom klubu kao sto bi mi voleli da ste vi svojoj zemlji . A nažalost niste…

GO Šabac