GO SNS Šabac: Zelenoviću kako je potrošeno pet miliona evra?

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu poziva gradonačelnika Nebojšu Zelenovića da objasni sugrađanima kako je iz budžeta grada za 2015. godinu proćerdano pet miliona evra. Podsećamo da je Viši sud u Šapcu u ponovljenom postupku proglasio Zelenovića odgovornim za manjak u gradskoj kasi. Želimo i da upitamo gradonačelnika Šapca da li je moralno da uprkos osuđujućoj presudi i dalje raspolaže novcem svojih sugrađana?

Pitamo se da li Nebojša Zelenović zaista osluškuje potrebe Šapčana, s obzirom na to da mu je na referendumu poverenje ukazalo svega dva odsto birača? Gospodine Zelenoviću, birači su Vam na referendumu koji je organizovala Gradska uprava jasno poručili da Vas više ne žele na čelu grada. Da ste političar za kakvog se predstavljate i da posedujete čast o kojoj propovedate, podneli biste ostavku. Ili možda smatrate da se sloboda grada na čijem ste čelu, a o kojoj svakodnevno pričate u medijima koje izdašno plaćate novcem Šapčana, ogleda isključivo u tome koliko ćete duboko zavući šake u džepove sugrađana?

Dužni ste i objašnjenje zašto je budžet grada za 2020. godinu značajno manji od prošlogodišnjeg? A interesuje nas i da ste objasnili Vašem političkom saputniku Draganu Đilasu zašto ste u Šapcu do guše u predizbornoj kampanji kada ste mu se zavetovali da ćete predstojeće izbore bojkotovati?

GO SNS Šabac