GO SNS Šabac: Snovi nedozrelog političara Nebojše Zelenovića biće srušeni već na narednim izborima!

Evidentno je da je frustracija gospodina Nebojše Zelenovića toliko velika da on boluje od kompleksa više vrednosti i na takav način jedan nedozreli političar pokušava da sebe upoređuje sa velikim državnikom kakav je Aleksandar Vučić – izjavio je dr Aleksandar Pajić, poverenik GO SNS Šabac.

Na konferenciji za medije koja je održana u prostorijama stranke, dr Pajić je ovom izjavom reagovao na sve učestalija otvorena pisma koja gradonačelnik Nebojša Zelenović upućuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

– Snovi gospodina Zelenovića da on treba da obavlja najviše državne funkcije su snovi jednog nedozrelog političara. Građane Šapca interesuje šta je politika koju predstavlja Nebojša Zelenović uradila u poslednjih 20 godina za građane Šapca? Interesuje nas zašto 42 sela nemaju vodovodnu i kanalizacionu mrežu, gde su 72 stana u vlasništvu grada Šapca, a netragom su u vladavini Nebojše Zelenovića nestala iz vlasništva grada? Nas interesuje šta je sa podzemnom garažom koja je trebalo da bude ispod Trga šabačkih žrtava i mnoga druga pitanja – upitao je dr Pajić.

Narodni poslanik i poverenik GO SNS Šabac dr Boban Birmančević izjavio je da je na današnji dan Srbija prva na svetu po investicijama. To, kako je istakao, govori koliko je dobro radio predsednik Aleksandar Vučić, SNS i svi oni koji su donosili odluke u Srbiji.

– Ovim izvlačim paralelu jedne strane koja je u Šapcu na vlasti i druge strane koja je na vlasti u Srbiji. Jedna strana daje rezultate, a druga daje rezultate samo za jednu grupu ljudi. Ta druga strana koju predvodi Nebojša Zelenović, koga je isturio mentor Dušan Petrović je ozbiljan problem za ovaj grad, a taj problem će biti rešen na prvim sledećim izborima – rekao je dr Birmančević.

Na konferenciji za novinare rečeno je i da je povereništvo šabačkih naprednjaka postalo tročlano. Dosadašnjim poverenicima dr Aleksandru Pajiću i dr Bobanu Birmančeviću pridružio se Radivoj Mićić, koji je bio zadužen za ekonomska pitanja.

– Predsednik stranke je u skladu sa svojim ovlašćenjima proširio povereništvo u Šapcu. Želim da se zahvalim vrhu stranke i predsedniku što su prepoznali moj dosadašnji rad. Do redovnih izbora ostalo je nešto više od šest meseci. Stranka se na nivou države priprema za te izbore, posebno u mestima u kojima nismo na vlasti, a Šabac je jedan od tih gradova. Zadatak stranke u narednom periodu biće da se približimo najširem sloju birača. Tako sam shvatio taj zadatak i tom zadatku ću odgovoriti svim svojim potencijalom – naglasio je Mićić.