GO SNS Šabac: Samo je u Šapcu mrak jer Zenlenović kao osuđeno lice i dalje vlada ovim gradom

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu razloge za sve veću nervozu Nebojše Zelenovića vidi u porazima koje gradonačelnik Šapca u poslednjih desetak dana doživljava. Nakon što je saznao da ga podržava svega dva odsto sugrađana, potom debakla u Briselu gde je otputovao kako bi od Evrope pokušao da iznudi intervenciju za nasilno rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stigla je i potvrda presude da je Nebojša Zelenović kriv za nenamensko trošenje pet miliona evra iz gradske kase.

Sve što je Srpska napredna stranka govorila, potvrdilo se da smo bili u pravu. Uprkos tome što je gradonačelnik Šapca ovaj proces razvlačio u nedogled nadajući se da će predmet da zastari, a on se izvući nekažnjen, to mu ipak nije pošlo za rukom. Tako je Zelenovićev odgovor na dokazani lopovluk, tobožnja misija koju je sam sebi zadao da Srbiju izvuče iz mraka. Istina je zapravo drugačija. Samo je u Šapcu mrak zato što on kao osuđeno lice i dalje vlada ovim gradom!

Pitamo se kako je moguće da Nebojša Zelenović još uvek nije izvukao pouku iz referenduma održanog 8. decembra, a koji je pokazao da nema glasova ni da pređe cenzus? Da li gradonačelnik Šapca zaista misli da će bez političkog i ekonomskog programa ikada doći na vlast? Ili je i ovog puta smislio da pokrade izbore, ali smo ga osujetili u tome?

GO SNS Šabac

Macvanski.info / Foto: novosti.rs