GO SNS Šabac poziva Zelenovića da vrati ukradenih 5 miliona evra u budžet grada

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac poziva šabačkog gradonačelnika Nebojšu Zelenovića da vrati ukradenih 5 miliona evra u budžet grada, za šta je osuđen pred Višim sudom u Šapcu. Na taj način našlo bi se novca i za novogodišnju proslavu, ali i za lečenje bolesne dece, za osobe sa invaliditetom i mlade bračne parove, kojih se Zelenović naprasno setio, baš uoči raspisivanja izbora.

Dok Šapčanima uskraćuje doček Nove godine, Zelenović nikako ne štedi na sebi i grupici sledbenika i milionske iznose baca na izmišljene manifestacije i događaje, u službi svoje lične promocije. Bez obrazloženja sugrađanima, novcem iz gradskog budžeta finansira medije poput NIN-a i „Danasa“, da bi oni potom vodili najgnusniju kampanju protiv predsednika Aleksandra Vučića i državnog vrha Srbije.

Gospodine Zelenoviću, dosta je bilo lopovluka, kupovine glasova, podmićivanja odbornika, zatvaranja fabrika… Vi i vaša malobrojna ekipa predstavljate prošlost Šapca, ali onu koje će se Šapčani nerado sećati. Vama je to već jasno pa Vam zato i nije do slavlja, ali biće Vam još jasnije na prvim sledećim izborima.

GO SNS Šabac

Macvanski.info / Foto: Printscreen (espreso.rs)