GO SNS Šabac: Odluka Junajted medije da Telekomu zabrani emitovanje svojih kanala je skandalozna i neshvatljiva

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu izražava najdublje čuđenje odlukom kompanije Junajted medija da kablovskim distributerima zabrani emitovanje svojih programa, među kojima je i televizija N1. Odluka Junajted medije da Telekomu zabrani emitovanje svojih kanala je skandalozna i neshvatljiva i grubo diskriminiše građane Srbije.

Još je neverovatnija izjava Nebojše Zelenovića, za krađu iz gradskog budžeta osuđenog gradonačelnika Šapca da, kako kaže, iza napada na televiziju N1 stoji predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U pokušaju da odbrani neodbranjivo, to jest manipulaciju i politizaciju svojih mentora tajkuna Dragana Đilasa i Dragana Šolaka, koju sprovode preko Junajted medije, Zelenović se setio da bi mogao opet da kaže da je za sve kriv Vučić. Iako je to potpuna besmislica i izmišljotina, to mu je najlakše.

Mnogo lakše nego da pokuša da bude pošten gradonačelnik, bar još ovo malo vremena što mu je ostalo na toj funkciji. Da ne govorimo o tome da je šokantno da se uopšte usudio da govori o medijima dok na lokalnoj TV Šabac određuje ko je podoban, a ko nepodoban gost.

Za Srpsku naprednu stranku na TV Šabac već odavno nema mesta u medijskom mraku koji je Zelenović zaveo. Svoju brigu za slobodu medija mogao bi i da izrazi svom mentoru Draganu Đilasu koji se trgujući sekundama RTS-a beskrupulozno obogatio i vladao medijima po najgorem autokratskom scenariju na šta je upozoravala tadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Srbije Verica Barać.

Na svu sreću, narod pamti i zna i ko je i šta radio. Zna to i Zelenović sa svojim društvom iz Saveza za Srbiju. Zato i ne smeju na izbore.

Macvanski.info

Akcebet
- Restbet - Trendbet