GO SNS Šabac: Nebojša Zelenović podržava pozive na linč državnog vrha

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu sa žaljenjem konstatuje da gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović podržava pozive na linč državnog vrha. Ovo je dokazao izbegavši da se ogradi od monstruozne naslovne strane nedeljnika NIN na kojoj je uperen snajper u predsednika države Aleksandra Vučića. A reč je o nedeljniku kojem je iz budžeta grada Šapca isplaćeno 900.000 dinara.

Istovremeno, Nebojša Zelenović je iznova pokazao da ga ne interesuju problemi Šapčana. Umesto da se kao čelnik Šapca pobrine da njegovi sugrađani uđu u 21. vek tako što će im obezbediti uslove da imaju čistu pijaću vodu, kanalizaciju i asfaltirane ulice, Nebojša Zelenović brine o članovima Regulatornog tela za elektronske medije (REM). Prirodno, njihovu smenu stavlja u vrh svoje liste ucenjivačkih zahteva državi. Jer, za Nebojšu Zelenovića i njegove saradnike to je jedan od najvažnijih uslova da bi oni izašli na izbore.

Zaboravlja gradonačelnik Šapca da se na izbore izlazi ukoliko postoji glasačko telo. Pošto za Zelenovića nisu glasali ni njegovi najbliži susedi, razumljiva je njegova nervoza. Licemerno zvuče i pozivi gradonačelnika Šapca da se provere diplome ministara u srpskoj Vladi i njegova tobožnja briga za akademsku budućnost Srbije, ako imamo u vidu da je Zelenović okružen “stručnjacima” među kojima su i jedan lažni ekonomista i jedan lažni poljoprivrednik.

GO SNS Šabac

Macvanski.info / Foto: Promo