GO SNS Šabac: Nebojša Zelenović je krađom izborne volje svojih sugrađana i kupovinom odbornika došao na vlast

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu podseća javnost da su na lokalnim izborima koji su održani 2016. godine Šapčani poverenje dali našoj stranci, ali je Nebojša Zelenović, krađom izborne volje svojih sugrađana i kupovinom odbornika došao na vlast. Za trenutnog gradonačelnika Šapca, takvi aranžmani su slika poštenih izbora.

Građani su shvatili kakav je i Nebojša Zelenović i Dragan Đilas, kao i kompletna interesna grupa okupljena u “Savezu za Srbiju”, a o tome govori i činjenica da na protestima ne mogu da okupe ni pedesetak pristalica. Nemaju politički program, nemaju birače, i zato hoće da bojkotuju izbore.

A šta o Nebojši Zelenoviću i politici “Saveza za Srbiju” misle Šapčani, videlo se 8. decembra na referendumu gde ih je svega dva odsto glasača podržalo. Ne vredi zato što trenutni gradonačelnik Šapca veštački i užurbano uređuje grad, a ovamo se poziva na nekakav bojkot.

Asfaltiranje već asfaltiranih ulica, za šta je iz budžeta grada Šapca potrošena četvrtina novca, pravljenje kružnih tokova tamo gde ne trebaju, tek renovirane fasade koje bivaju oduvane čim dune osrednji vetar, gradske ulice koje se pretvore u rečna korita kada padne malo kiše … sve je to slika Zelenovićevog “domaćinskog” upravljanja novcem Šapčana.

Toliko je gradonačelnik Zelenović “vešt” u trošenju novca iz budžeta grada da je osuđen za krađu pet miliona evra i to samo za 2015. godinu. Strah nas je da pomislimo šta će sve Državna revizorska institucija (DRI) da otkrije prilikom kontrole budžeta kasnijih godina. Vlast Nebojše Zelenovića i njegovog mentora je uzdrmana odavno, ali oni su opstajali samo i isključivo zahvaljujući krađi.

Šapčani su rekli dosta takvoj lopovskoj politici, što govori nepobitna činjenica da su na vlasti u svim gradskim mesnim zajednicama i većini seoskih grupe građana koje je podržao SNS. I to je ono što Zelenović i grupa oko njega ne mogu da prebole. Tako će biti i na izborima koji nas očekuju za nekoliko meseci.

Neće Nebojši Zelenoviću i njegovoj bratiji pomoći ni brutalna medijska kampanja, uvrede, pretnje, premlaćivanje onih koji ne misle kao “Savez za Srbiju”. A neće mu pomoći ni tugovanke pred poslanicima Evropskog parlamenta, jer je i njima jasno ko su ljudi okupljeni u “Savezu za Srbiju”.

GO SNS Šabac

Macvanski.info