GO SNS Šabac: Najveća snaga Srpske napredne stranke je u jedinstvu

Srpska napredna stranka Gradski odbor Šabac obaveštava javnost da u gradu na Savi ima preko 9.000 članova što je najbolji pokazatelj snage naše organizacije. Ovo treba da imaju na umu svi oni koji šire notorne laži o tome da poverenici Gradskog odbora SNS u Šapcu imaju bilo kakve međusobne sukobe.

Dušebrižnici koji iznose dezinformacije i priželjkuju obračune u redovima SNS u Šapcu, trebalo bi da se posvete svojim propalim strankama i grupacijama. Najveća snaga Srpske napredne stranke, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, upravo je u jedinstvu o kakvom zagovornici tajkuna Dragana Đilasa, fašiste Boška Obradovića i prevaranta Dušana Petrovića mogu samo da sanjaju.

Očigledno je da će šabački i drugi dušebrižnici nastaviti da se bave izmišljanjem afera, nadajući se da će okrnjiti ogroman ugled Srpske napredne strnke među građanima. Ali, svi oni će se na sledećim izborima uveriti koliko poverenje narod Srbije poklanja politici stabilnosti i napretka Srpske napredne stranke i Vlade Srbije.

GO SNS Šabac / INFO 24