GO SNS Šabac: Krajnje je vreme da prestanete sa podstrekivanjima na ubistva političkih neistomišljenika

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu zahteva od gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića da nadležnim organima smesta prijavi sva svoja saznanja o “pomahnitalom dželatu” kojeg se uplašio. S obzirom na to da Zelenovićev poslanik u republičkoj Skupštini Dušan Petrović, kao i ostali koji kao deo “Saveza za Srbiju” uprkos ne dolasku na posao u Narodnu Skupštinu Republike Srbije uredno podižu plate, smatramo da ipak imaju poverenja u državne organe.

Jasno je da Nebojša Zelenović ponovo pokušava da privuče pažnju javnosti. Nije u istoriji zabeležen slučaj da je neki političar toliko bio omražen od svojih građana da ga ni u crkvu ne puštaju. Posle sedenja pod zastavom lažne države Kosovo i ogovaranja svoje zemlje pred evroparlamentarcima, Nebojša Zelenović ušao je u istoriju i kao gradonačelnik kojem je zabranjen ulazak u crkvu!

Nesvestan je gradonačelnik Šapca da svojim užasnim izjavama kojima direktno poziva na nemire, sukobe i građanski rat, iz dana u dan gubi i ono malo pristalica. Nebojša Zelenović razočaran je što se u Srbiji građani zgražavaju pozivima na ubistvo predsednika države Aleksandra Vučića. A upravo je Nebojša Zelenović platio svojim tabloidima da nacrtaju metu na telo predsednika Srbije.

O tome koliko je Zelenoviću važna demokratija govori i cirkus koji je sa svojim mentorom Dušanom Petrovićem i tajkunom Draganom Đilasom napravio u Demokratskoj stranci. Pošto ne mogu da sruše državu, ostalo im je da se trve između sebe i da za to, naravno, optuže predsednika Aleksandra Vučića.

Gospodine Zelenoviću, krajnje je vreme da prestanete sa podstrekivanjima na ubistva političkih neistomišljenika. To je krivično delo. Bolje Vam je da sednete i napišete politički program Vaše partije, jer se u Srbiji na vlast dolazi na izborima.

GO SNS u Šapcu

INFO 24