GO SNS ŠABAC: Današnji Šabac pripada svima

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac želi javno da upita šabačku ispostavu Demokratske stranke ko su oni da odlučuju ko sme da poseti Šabac, a ko ne? Ko je taj koji je sebi dao za pravo da dolazak Danila Vučića u naš grad oceni kao “nenormalnost” i da je to “poniženje i bruka”? Podsetili bismo tih nekoliko preostalih samozvanih “građanista” iz partije koju je upravo Dušan Petrović rasturio nakon dramatičnog obračuna sa Draganom Đilasom, da je Šabac napokon slobodan grad u kojem je svako dobrodošao, što nije bio slučaj dok su oni vladali.

Danilo Vučić, mladić čiji je najveći “greh” taj što je sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u Šabac je došao da isprati spektakularan sportski događaj. A neko se drznuo da mu to zameri. Neko ko i dalje misli da je gospodar života Šapčana i neko ko je sebi dao slobodu da odlučuje ko je dostojan a ko nije da korača šabačkom kaldrmom. Gospodo iz Demokratske stranke, sram vas bilo! Umesto da se radujete što je u Šapcu održana manifestacija koja je okupila najbolje boksere Srbije, drznuli ste se da na najljigaviji i najpokvareniji način kritikujete to što je Danilo Vučić bio u publici.

Pitamo se da li neko ko nije iz Šapca ubuduće treba da dolazi u Gradski odbor Demokratske stranke po “ausvajs”? Pa da vaša stručna ocenjivačka komisija udari pečat na dopuštenje da “Nešapčanin” sme da se kreće po “demokratskom” Šapcu? Iako nas od Demokratske stranke, uostalom kao i od svih onih stranaka i pojedinaca koji su pre 20 godina učestvovali u spaljivanju Skupštine u Beogradu, ništa ne može iznenaditi, moramo da priznamo da smo zaprepašćeni najnovijim oglašavanjem takozvanih demokrata. I to je zapravo slika politike koja je u našem gradu sprovođena pune dve decenije.

Gospodo, Šabac je od oktobra prošle godine grad svih građana Srbije. U današnji Šabac može svako da dođe kada želi, da ostane koliko želi, da se kreće kuda god želi. I to bez “ausvajsa” koji biste uveli kao obavezu, a upravo to može da se zaključi na osnovu vaših poganih reči. Gospodo šabačke demokrate, vaše ponašanje je nenormalnost, poniženje za Šabac i bruka! Vaše ponašanje je slika vaše elite koje se gnuša čitava Srbija i koja vas je oterala u političku prošlost. Vaše ponašanje je odjek vaših bivših vođa Dragana Đilasa, Dušana Petrovića, Nebojše Zelenovića, tih lopova i lažljivaca kojih se narod na izborima rešio. Vaše ponašanje je doprinelo tome da više nemate ni članove ni glasače.

Današnji Šabac pripada svima. I u tome je razlika između vas i nas. Mi rado i prijateljski dočekujemo svakoga, a vi biste po ugledu na naciste da vršite segregaciju građana naše zajedničke države. Još jednom, sram vas bilo!