Gde ste dosad bili i našta ste trošili naše pare? Šabačke “dahije” uoči izbora se setili da poneku uličicu asfaltiraju, ali opet o trošku građana?!?

Razmileli se Zelenovićevi putari, pa asfaltiraju i ono što je asfaltirano… Nema veze.  Hoće da asfaltiraju i sećanje građana, jer ništa bogovetno nisu uradili za njih u protekle tri i po godine, pa bi sada da im zamažu oči, pred nove lokalne izbore?!

Zaigrali se posebno po centru Šapca, ne bi li opet nekako iskamčili onih nekoliko procenata građanske volje… Kao onomad.  A po selima rade puteve, samo onima koji daju pare, na njihov jedan dinar grad daje dva! Nema veze što su i ta dva dinara meštani odavno uplatili, u istu tu kasu koju je, ne tako davno Zelenović “ poharao” i o čemu mudro mesecima “ćuti” Apelacioni sud!

  • Nema tu mnogo priče – kažu za Embargo građani Šapca. – Prvo, zašto su se tek sada setili da nešto urade? Jel to zbog blizine izbora, koje oni bojkotuju ili ne? Zar misle da smo svi toliko kratke pameti i sećanja? 
  • Drugo, zašto u gradu građani ne daju taj dinar koji moraju da daju meštani po selima? Zašto Zelenović i njegova kamarila opet prave razliku, opet nam podvaljuju i uvaljuju…  Treće, zašto uopšte za asfaltiranje puteva, izgradnju vodovoda traži od ijednog građanina pare, kad se javno hvali da je kasa puna, kad u njoj ima 10 miliona evra neraspoređenih para!?! I dokle više da nas zamajava nekim tobožnjim uspesima kroz plaćene oglase u niskotiražnim dnevnim  novinama…