E,tako se to radi: Zelenović zadužuje, sirotinja raja neka odužuje… Šta se drugo moglo i očekivati od dosmanlijske većine u šabačkom parlamentu, već da slepo sprovode odluke „Donove vlade iz Gradske kafane“!?

Tobože odbornici su odlučili, naređenim dizanjem ruke da se gradske toplane zaduže kod EBRD za 2,5 miliona evra, kobajagi za termoizolaciju zgrada po gradu… Pre će biti, da će ove pare otići za kampanju, za izolaciju lažne šabačke demokratije od ostalog dela Srbije, u čemu im punu podršku pružaju one snage sa Zapada, kojima je itekako stalo da bar u gradu pokraj Save opet izigraju volju većine!?

Zapad sada igra na Dusana Petrovica i sa ovim kreditom pokazuje i dokazuje svo.licemerje i laznu solidarnost u “ njihovoj borbi za demokratiju“… Daju opet velike pare za buducu kampanju, ali nista ne poklanjaju, vec ce sve, do poslednjeg evra Sapcani vracati punih 12 godina!?! 

To je cena koju gradjanska vecina mora opet da placa ni kriva ni duzna, jer su punih 19 godina zarobljenici nakaradne politike protiv sopstvenih interesa…

U pokusaju rusenja aktuelnog rezima u Srbiji, svaka pobeda im je dobrodosla, pa i ova dosadasnja,Pirova u Sapcu. Zapadni mentori veruju da ce opet uraditi kao pre 4 godine, kada su izigrali izbornu volju gradjana, kupovinom odbornika…Zato su im bile preko potrebne pare, a ovo je prva finansijska injekcija sa kojom treba opet da krenu u jedinu mogucu politicku opciju zvanu prevara: da podmicuju i kupuju!? 

Samo, ovoga puta ni to nece proci!? Ne moze im pomoci cak ni jalovo pravosudje, koje godinu i po dana oteze i rasteze ono sto i deca u Macvi znaju; Da je Zelenovic arcio narodne pare i da nista ne radi bez konsultacije sa mentorom, Dusanom Petrovicem?! 

Ako je Zelenovica poplava dovela na vlast, evo, sada ga EBRD makar privremeno cuva da ostane u njoj“ jos koji dan“… 
Svevje isto kao nekada: namenske pare ulaze u Srbiju za rusenje legitimno izabrane vkasti na izborim a. Samo Srbi vise nisu naivni kao pre, da cekaju i nedocekaju sargarepicu na dugackom stapu…
E.E.