Dvostruka igra Vuka Jeremića: Kobajagi „plače“, što će zakon o poreklu imovine zaobići lopove iz DOS-a!?

Koga svrbi, on se i češe, davno je „ispekao“ naš narod?! Tako se jedino mogu tumačiti javni komentari sledbenika Vuka Jeremića, koji zasipaju društvene mreže krajnje neumesnim komentarima koji, ruku na srce, i ne čude, s obzirom ko im je idejni vođa i politički sledbenik…

Vuk Katar Jeremić je odavno u Srbiji provaljen kao  egocentrični karijerista kome je na prvom mestu lični konfor, hedonizam kao zvezda vodilja i putokaz u neslavnoj političkoj karijeri. Njegov put ka političaru i „životu na narodnoj grbači“ od prvog dana bio je posut brojnim kontraverzama, počev od školovanja u Velikoj Britaniji, pa do (ne)očekivanog angažmana u kabinetu predsednika Borisa Tadića, pa sve do uzdizanja do ministarske fotelje… Epizoda u UN-u bila je dobra škola za engleskog djaka, da upozna sve one koji su mu kasnije „ za sitne usluge, punili džepove“, mada su neki ( poput čuvenog špekulanta Hoa) kasnije završili na robiji, stavljajući pečat ozbiljne sumnje u legalnost kompletnog dosadašnjeg rada Vuka Jeremića u politici i političkom marketingu!

I posle dosadašnje neslavne političke  biografije, kakvu do sada ima takav Vuk Jeremić, njegovi politički sledbenici nalaze za shodno da kritikuju Nacrt zakona o poreklu imovine, tvrdeći da će on legalizovati krađu!?! Čiju krađu? Da li to oni žale što će njihovi biti „oslobođeni“ za sve ono što su od 2000. Pa do 2012.uradili Srbiji i srpskom narodu?

Umesto bilo kakvog našeg komentara, evo jednog vrlo preciznog, istinitog ali i  duhovitog odgovora narodnog poslanika, Krste Janjuševića: