Dr Pajić: “ Zelenović se plaši tv duela i na njegovoj televiziji“!?!

Treća runda razgovora između predstavnika vlasti i “Saveza za Srbiju” o izbornim uslovima posvećena je medijima. U Šapcu, medijska slika vrlo je problematična za pripadnike i članove SNS. Mi kao pobednici na izborima 2016. godine apsolutno nismo zastupljeni u nekim elektronskim i pisanim medijima u Šapcu. Da li Nebojša Zelenović misli na te uslove kada govori o medijskim uslovima i medijskim neslobodama ili je usmeren samo na medije sa nacionalnom frekvencijom? – upitao je dr Aleksandar Pajić, poverenik GO SNS Šabac.

Na konferenciji za novinare koja je održana u šabačkom odboru ove stranke, dr Pajić je ujedno i odgovorio na česte prozivke gradonačelnika Šapca upućene naprednjacima da svake nedelje gostuju na jednoj lokalnoj televiziji u zakupljenom terminu.

– SNS se ne stidi zakupljenih termina na televizijama. To je sramota za gradsku vlast da mi kao najveća stranka u gradu moramo da plaćamo termine da bismo rekli šta mislimo o nekim pitanjima koja su vitalna za funkcionisanje grada Šapca. Zamolio bih vlast u gradu da počnemo dijalog. Zašto gospodin Zelenović ne sme da izađe na TV duel sa mnom, to je pitanje za njega. On to izbegava već pet godina – rekao je dr Pajić.

Na najave dela srpske opozicije okupljene oko “Saveza za Srbiju” da će bojkotovati izbore, dr Pajić upitao je gradonačelnika Šapca, ali i ostale iz Saveza, da li to znači da Nebojša Zelenović neće izaći u Šapcu na izbore?

– Mi to ne bismo voleli. To što neko traži opravdanje za izborni neuspeh na izborima, to je drugo pitanje. Siguran sam da Nebojša Zelenović i kompletan “Savez za Srbiju” samo traži opravdanje za katastrofalno stanje u svojim strankama. Svi su oni bili na vlasti i pokazali šta i koliko mogu. Srbija je napokon krenula krupnim koracima ka Evropi i evropskim vrednostima, život u Srbiji nam se umnogome popravio. Sve ono što je uradio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali i Vlada Republike Srbije i premijerka Ana Brnabić, dobar je put za ostvarenje svih želja naših sugrađana – rekao je dr Aleksandar Pajić i najavio da će od ponedeljka ponovo krenuti protesti sa zahtevom da gradonačelnik Šapca podnese ostavku.