Domaći izdajnici

Uvek ih je bilo i biće. Jure samo sopstvenu korist. U stanju su da prodaju veru za večeru i da izdaju porodicu, naciju i državu. Da ne govorim o tome da su u stanju da okrenu leđa svima koji su im pomogli. Jasno Vam je o kome govori. O jednom od najgorih slojeva našeg stanovništva. O domaćim izdajnicima.

Njima je milije sve što može odmah da im donese ovozemaljsku minimalnu korist bez obzira na cenu i bez obzira o kakvoj svetinji se radi. Oni kradu, lažu i uvek koketiraju i sarađuju sa kriminalcima, stranim centrima moći i onima koji žele da osvoje Srbiju i njen narod na različite načine. Povraća mi se od njih a svuda su oko nas.

Istorijski uspeh bi bio kada bi ih sveli na minimum. Ovde nije samo reč o politici nego o karakteristikama dela našeg naroda. I to tako traje ne samo godinama već decenijama i vekovima.

Oni su uvek protiv nas kojima su državni i nacionalni interesi na prvom mestu. Kada je dobro našoj državi i narodu dobro je i svima nama. U tom dugu treba da odgajamo našu decu i naše potomke. Onda možemo da se nadamo nečemu dobrom. Neko će da pomisli da su ovo obične fraze. E, pa nisu gospodo.

Glavu gore i svako jutro kad ustanete prvo pomislite šta bi mogli taj dan da uradite za svoju državu i naciju i za svoju porodicu. Nema tog novca tih funkcija i ovozemaljskih strasti i lagodnog života koji je važnije od onoga što su naši preci čuvali i sačivali. A to je obraz naše nacije.

U borbi sa domaćim izdajnicima treba koristiti samo zakonom dozvoljena sredstva. Pored toga uvek možemo da ih ignorišemo, preziremo i ne dozvolimo im da se vrate na vlast i ponovo vladaju.

Imam 41 godinu i svoje lično i političko opredeljenje. Imam svoj stav. Imam svoje mišljenje i to mi niko ne može uzeti. Ali samo zajedno kao napredni tim možemo da budemo dovoljno jaki da domaći izdajnici koji koriste svaku priliku da urušavaju Srbiju i njene institutcije budu daleko slabiji od nas.

I nije se izlizao izraz „patriote“. Mi svi koji volimo svoju otadžbinu smo patriote i rodoljubi i to treba da ostanemo do kraja života.
Jačajmo Srbiju i naše sunarodnike u okruženju svakoga dana u svakome pogledu. Budimo jaki i jedinstveni. Počnimo od samih sebe i pomažimo i jačajmo svoje bližnje. Svoje okruženje takođe.

Brže, jače i bolje za našu državu i narod!
Recimo NE domaćim izdajnicima!
Recimo DA onima koji se bore svaki dan za što jaču Srbiju!
Recimo SAMO NAPRED RODOLjUBI svima koji to jesu i koji to pokazuju iskreno i čestito i na političkom, diplomatskom, ekonomskom, sportskom i kulturnom polju!

Dr Uglješa Mrdić
01.septembar 2019. godine