Dok Šabac tone u propast, Zelenović o trošku građana ide po Srbiji i poziva na nasilno rušenje vlasti u Beogradu!!!

U centru Šapca održan je 66. protest protiv Nebojše Zelenovića i aktuelne gradske vlasti. Šapčani ne odustaju od zahteva Zelenoviću da pod hitno podnese ostavku. Nezadovoljstvo u ovom gradu je sve veće, jer kako je istaknuto, dok grad tone u propast, gradonačelnik obilazi Srbiju i poziva na nasilno rušenje republičke vlasti.

Na 66. protestu okupljenima ispred Gradske uprave obratili su se Radivoj Mićić, poverenik Saveta za ekonomiju GO SNS Šabac i Željko Krsmanović, poverenik MO Jelenča.

Kako je naglasio Radivoj Mićić, Nebojša Zelenović proziva predsednika Aleksandra Vučića za kanalizaciju, iako u Šapcu skoro nijedno selo nema kanalizaciju.

– Zelenović je opet pisao Vučiću koliko kilometara kanalizacije možemo da se uradi umesto stadiona. On proziva Vučića za kanalizaciju, čovek u čijim mesnim zajednicama nijedno selo nema kanalizaciju. Gradonačelnik Šapca upitao je Vučića u koliko opština se moglo organizovati odnošenje smeća iz svih domaćinstava za 15 miliona evra, koliko je kako je naveo, planiralo da se potroši na gondolu u Beogradu. On pita za odnošenje smeća, čovek koji iz svog grada nije u stanju da očisti smeće. Preduzeće koje je u Šapcu zaduženo za to dovedeno je na ivicu propast. Sprema mu se sudbina Apoteke – rekao je Mićić.

Prema rečima Željka Krsmanovića, poverenika MO Jelenča GO SNS Šabac, u ovoj mesnoj zajednici vladalo je katastrofalno stanje dok su je vodili Zelenovićevi ljudi.

– Trenutni Savet MZ Jelenča nasledio je mnogo problema i nerešenih pitanja. A jedan od najvećih problema je nedostatak prostora za sahranjivanje, jer je prostor dosadašnjeg starog groblja već odavno premašio kapacitete. Problem koji neki drugi u prethodnih 20 godina nisu uspeli da reše, uspeli smo mi i to u rekordnom vremenu. Uspeli smo da kupimo parcelu za 1,5 miliona dinara i time formiramo novo groblje od jednog hektara koje će, prema procenama stručnih službi, moći da obezbedi potrebe od 50 do 70 godina – rekao je Krsmanović.